Sundsvalls gatufest -09

Alltså, vem är det som ordnar med artisterna på sundsvalls gatufest egentligen? Den människan borde ju få en omgång med pisk i alla fall. Kan man inte ordna riktigt bra artister, varför då ta så jävla dyrt inträde?

Det här med dyrt inträde och VÄLDIGT dåliga artister går verkligen inte ihop. Problemet är väl att den person som bokar artisterna tar samma skit hela tiden. Förra året var det jävligt bra med Petter, Mange Schmidt, Adam Tensta. Och året före det var det Timbuktu. Jag menar, det är bra artister! Nu är det ju bara fjortismusik och sån musik som pappa gillar. Herregud, vad har gf gått och blivit, en samling för 10-15 åringar och 40-75 åringar?

Är det så att arrangörerna bokar dom sämsta artisterna för att dom vet att alla ungdomar mellan 16-20 går ändå även om det inte är bra artister? För det är en stor grej i sundsvall den där gatufesten. Att då får man träffa nya människor från hela Sverige och festa järnet hela tiden. Och att kanske inte ungdomarna går på artisterna utan hellre hänger i skumdiscot och klänger på varann där.

Jag drar en stor, tung suck för vafan håller sundsvall på med egentligen. Inga vettiga artister alls. Jag menar, Hammerfall var här för 2 år sen, Backyard Babies också, samma sak med Marit Bergman. Varför i helvete ska Lena & Orup komma, vad fan har dom här att göra? :o Och resten, ett par känner man inte ens till. Jag fattar inte!

Listan får ni här. Dom som inte sett den..
Tomas Ledin
Ace of Bace
Jerry Williams
Ulf Lundell
Lena och Orup - hallå, kan det bli sämre?!!!
Hammerfall
Soundtrack of our lives - VILKA?
A-Camp
Backyard Babies
E.M.D
Titiyo
Marit Bergman
Rydell & Quick - VILKA?
Agnes Carlsson
Darin
Miss Li
Adiam Dymott - VEM?
Bullet
Darin
Far & Son - VILKA?

That's all folks!

Kommentarer
Postat av: Matilda

värdelöst...

2009-04-14 @ 23:36:15
URL: http://matildaburstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0