Måste skrivas ned.

Från ett inlägg till ett nytt.
Men detta är typ jätteviktigt!

  • Detta är inte så viktigt då, men ändå värt att berätta, för att ge er ett leende på läpparna för min klantighet.
    Jag halkade igår efter skolan, tack och lov var det bara Sanna ifrån klassen som såg detta, hon höll SÅKLART på att garva ihjäl sig när där jag helt plötsligt låg på marken. Dom hade då alltså nyss plogat den trottoaren, så där kom jag och spattserade fram, när det helt plötsligt, som det brukar göra efter plogning, ligger en isfläck av packad blank snö där. Och min högrafot bara försvann under mig och jag fall pladdask på väster knäskål och hakan nere i snöhögen. Och jag upp fort som satan för att inte bli dyngsur. Men gjorde inte illa mig och jag skrattade lika mycket som Sanna.

  • MEN, nu till det lite viktiga! Fick uppskjutet på provet som vi skulle ha idag, för att jag har haft problem, och tack för att min underbara lärare har förståelse för det. Och då ska jag göra det på fredag. Och så har jag det praktiska på kvällen, bra va?! Tess som fyller 18 och allt. Men har fått lov att gå tidigare så jag hinner gratta henne. För sen på lördagen blir det jobb igen, som typ vanligt. Men det är bra med cashen, så jag kommer iväg till Kalifornien någon gång ;D

Crap

Humör: Lite hängig
Gjort: Gått i skolan, varit m moster på hennes jobb, kommit hem till moster. Kollat tv.
Planer: Måla naglarna och sova!
Ser på: Dataskärmen. Före 2&½män, satc, top model
Lyssnar på: I hate this part - pussycat dolls
Läser: det max skriver på msn
Dricker: Ingenting för tillfället
Äter: Tuggar på tuggummit jag har i käften.
Kläder: Leggings, bh, stor hood & mysiga tofflor
Bästa: Min moster
Sämsta: Skolan för tillfället.
Önskar mig: Körkortet och massa mer xD
Blogg: Min såklart! ecsn.blogg.se

.


Åt helvete med detta

På grund av rubriken beror på att jag blir så jävla less på vissa runt omkring mig. Vissa tror ju att dom bara kan dyka upp och tro att det ska vara hur okey som helst när dom själv känner för det. Men nu börjar jag bli lite less på det att komma i andra hand. Så nu är det slut med det. Försökt med att kämpa lite hårdare för dom som troligen stod närmast?

Men, nu har jag slutat krusa och vill dessa människor mig något så får väl dom kämpa lite också. Tänker ju inte direkt springa efter dom hela livet heller.

Och tack vare detta så har jag kommit många andra närmare, och det känns verkligen underbart att få tillbaka mer av det gamla och så. Och med er är jag hur jävla lycklig som helst, måste tacka för i helgen också, inget storartat, men ingen fis i rymden heller. Ni gjorde min helg lite gladare, fick mig att le och glömma vissa saker jag verkligen inte vill tänka på! Vi kommer alltid att ha dom bästa tiderna. Och nu är det typ bara början, jag tror det kommer att bli hur mycket mer än bara denna helg, ni är underbar!

AAAAAAAAAAAJ!

Huvudvärk till tusen, men det är väl mitt fel antar jag, har inte tagit någon ipren så det kan inte bli bättre utav sig själv. Men, blir nog att sova tidigt ikväll för imorgon ska jag ju på västermalm, där jag inte hittar xD
Och pappa är så snäll så han skjutsar in mig imorgon så jag kan hitta innan lektionen börjar :)

Annars idag hade jag en lektion, sen var jag tvungen att springa iväg och jobba för att en annan var sjuk. Så jag har alltså jobbat idag från 12.30 - 19. Ganska jobbigt, men inte så mycket att göra. Imorgon är det en rätt lång dag faktiskt, inte okey ;D Senare blir det jobb efter det också. Och mer jobb på torsdag och fredag. Vad gör man inte för pengarna liksom :p

Åååh, hittade hur mycket som helst idag när jag var på stan också, så de får nog bli så att jag inhandlar massa nya kläder någon dag nu i veckan, plus 3 par nya tygskor!

xoxo

Lilla sjöjungfrun

Gud, jag älskar verkligen den filmen. Kan inte beskriva på vilket sätt men den är ju hur söt som helst. Det måste vara en av mina favoritfilmer från när jag var liten.

LOVE IT!


Header?



Finns det någon snäll en som skulle vilja hjälpa mig med att göra en ny fin utsida på min blogg? :D


Hoppas alla blir avundsjuka

Haha, ja nu ska jag banne mig skryta som satan, bara för att bevisa att min klass är bäst och har dom bästa lärarna!

Och jag tror faktiskt att dom flesta blir måttligt avundsjuka!

Som sagt, förra veckan, började vi ju skolveckan med en lektion, sovmorgon och en tidig lunch, sen hemgång. Torsdagen började vi tidigt men vafan, vi satt och såg film hela lektionen och tog en tidig lunch och hade senare kanske 3 timmar senare engelska i 1½ timme. Fredagen började vi 9 och slutade 11 för lunch. Började 12 igen och gick till 2.

Denna vecka började med projekt och företagande halv 9 och där slutade vi kanske efter en 50 minuter. Efter det hade vi engelska och slutade tidigt för att Carl-Magnus ville ha lunch tidigt :D Precis innan vi skulle gå så fick vi veta att våran bagerilärare, vi som har haft bageri hela höstterminen, var sjuk och att vi var ledig då. Och inte hade vi någon näringslära heller förutom dom som hade kvar något i ämnet. Så då slutade vi vid lunch :D Gosh så skönt!

Idag, tisdag hade vi ingen näringslära på morgonen så vi började halv 11 med alkoholhantering. En timmes lektion sen lunch. Efter det hade vi klassråd och fick lite papper om prov och så. Och tillslut hade vi idrott kl 2. Slutade lite före halv 4 och var ganska skönt att inte alls behöva speciellt mycket idag.

Imorgon, onsdag börjar vi 10.10 med engelska och slutar 11.30. En lektion helt enkelt. Hur skönt som helst. Dock blir det ju inget av det med nästa schema men denna vecka är hur skön som helst som sagt!

Torsdag, börjar vi egentligen kl 8.15. Men eftersom våran lärare behöver vara i köket så dom som inte har något kvar i det ämnet kan helt enkelt ta en hur jävla lång sovmorgon som helst. Och eftersom jag har 2 uppgifter kvar så tänker ni säkert "Haha, synd för henne då!" Men synd för er. Kan ju berätta för er att eftersom jag skickar in dom där jävla uppgifterna på mejl så får jag en sån där skön sovmorgon och börjar då 13.15 med engelska och slutar 14.30. Kan ju säga att det känns förjävla SKÖNT!

Fredag, börjar jag kl 9 för då har jag servering, ska bli väldigt roligt faktiskt, synd att Anna är utomlands bara, för har annars med henne. Men så slutar vi någongång vid 2 skulle jag tro. Och då blir det bara hem och chilla!

Vårterminens schema är också förbannat skönt! Inga långa håltimmar, sovmorgornar 3 dagar och inte allt för långa dagar. Rätt skönt faktiskt :D

xoxo

Min helg!

I fredags gjorde jag inte alls speciellt mycket, gick och la mig tidigt och såg på någon fjuttig film skulle jag tro. Skolan började kl 9 och slutade kl 2. Var ganska skönt att inte behöva ha lektion i köket. Fast inge skönt att ha teori heller xD HAHA! Åkte ner på skopunkten efter skolan och köpte nya tennisdojor, för att mina hade slitits ut i sulan. Så det var ganska bra nu när det blivit så blött xD

I lördags så fick jag ett telefonsamtal en timme efter jag vaknat ungefär från jobbet som frågade om jag visste att jag skulle jobba och vad jag skulle göra idag ifall jag kunde komma in. Jag blev helt jävla paff och fick typ värsta klumpen i magen för att jag hade missat att jag skulle jobba. Jag som alltid håller koll på när jag ska jobba och hur länge och ALLT! Så satt och var smågrinig typ 1 timme och sen åkte pappa och jag på birsta för att kolla lite grann och handla mat. Han bjöd även på fika på charm, vilket var trevligt :) Det är ju inget som händer varje helg direkt :p Efter allt detta åkte vi hem och lagade mat, kassler och ris med ananasskiva ovanpå. Och massa ost så klart :p Sanna kom vid halv 6 för vi skulle ju gå ner till lollo och åka med henne in till relaxavdelningen för att ha en mysig kväll med gamla ljustabrudarna. Vi kom väl dit till typ halv 7 och började ordna för kvällen och så. Gjorde glassdrinkar och började fylla bubbelpoolen. Synd bara att efter en halvtimme så märkte jag att dom inte hade dragit åt proppen, så det var ju lika lite vatten som när vi börja fylla xD

Efter ett tag kom Milla och Bella, Matilda O kunde inte för hon skulle jobba och Marre dissade oss för hennes pojkvän :o Vi hoppade i plurret och började mysa på sådär extra mycket :D Lollo, jag och sanna smådrack lite grann men ingen blev varken dragen eller lullig :p Senare på kvällen drog vi dit lite annat folk, fast blev bara 3 till. Viktor, Jonte och Hägglund. Det var roligt att umgås med Fredrik igen sådär som man inte gör ofta nu för tiden.

 vid 2 tiden. Men kunde inte somna på en gång utan la mig så klart och kollade på CSI, men kände hur jag inte orkade ha ögonen öppna så efter kanske en kvart så slog jag av eftersom jag skulle jobba dagen efter också. Så pappa kom in och väckte mig på söndagmorgon och efter ett tag pallrade jag mig upp ur sängen och gjorde mig klar för jobbet. Där var det ju ganska tråkigt kan jag ju berätta. Jobbade själv igår och milla kom förbi en timme ungefär. Det var ju rätt trevligt med sällskap :) Efter jobbet gick jag hem till viktor och åt middag där med han och hans familj. Mycket gott och trevligt. Under hela kvällen var astrött men inte blev det tidigt för det. Nejnej, jag såg the night listener och sen gick jag och la mig, men då var det ju annat bra på tvn istället. Så fastnade där också..

Bilder från i lördags :D


Ännu mer på G

Anmäld och klar!

Nu har jag och pappa anmält oss till handledarkursen till övningskörning. Malin i klassen gjorde det samtidigt så nu blir det att vi övningskör tillsammans kanske ;) Haha, blir racing med papporna nu efter det då HAHA!
Äsch, vem fan försöker jag lura, ingen racing heller. Sånt får det bli senare i sommar kanske, när det inte är lika lätt med att få sladd. Men, det är ju ganska roligt att sladda ändå faktiskt. Jag har gjort det bara pyttelite med pappa på gärde xD

Ja, idag var det i alla fall första skoldagen för året. En lektion, var förbannat skönt! Hade ju ganska tur, bästa dagen att börja på hela veckan och så börjar vi exakt då, hur mycket tur får man inte ha?! :D Sen skulle jag äta lunch med Sanna, fast när Malin och jag kom till HB så hade hon slutat tidigt och ätit före oss. Så då gick vi tillbaka till Åvik för att äta lunch där och då var maten SLUT! Fast vi väntade en stund så fick vi lite potatisbullar, sen kom det ännu mera. Vi började snacka lite om lovet och sen berättade hon att det var några från Åvik som jobbade på O'learys i stan. Och att en av dom var Dennis, då berättade lite att jag gått med honom och hans äldre bror på dagis och sånt. Men hon visste inte att dom var bröder heller xD Fast det ÄR dom ju, haha. Så berättade hur det låg till och att han hade ju hur många bröder som helst och så. Sen gick vi till Checkers och bokade in oss på kursen.
Har även bytt julklapp med milla idag, hoppas hon blev nöjd. Det var ju på tiden att vi bytte. Sanna fick sin julklapp igår och hon blev jätteglad. Det tyckte jag var väldigt bra eftersom jag var riktigt jävla stolt över den julklappen! Jag har nog varit en av dom som har gett mina nära och kära smarta och braiga julklappar. Pappa fick en bok med massa recept - muffins och kakor. Han älskar ju att baka. Isabelle (kusin) fick ett par tofflor som jag har likadana, för att jag trodde att hon inte hade några och dom är grymt sköna nu när det är kallt. Så det fick hon. Sanna fick ju en tavla med ett kort på henne och mig från skolavslutningen i 1an. Skolavslutningen i 9an, med hela klassen och våran älskade Arvidsson. Och tillsist en bild på när vi lirar basket tillsammans med Milla, Anton, Mika och Gustav. Kanske Danne var med också men det kommer jag inte ihåg xD Men annars så har det väl bara varit braiga julklappar till alla :p

Sitter även och kollar på TOON DISNEY nu HAHA! Hur gammal verkar jag vara då?! :p  Men vafan, det är Tarzan, och jag tycker ju om disneyfilmerna. Typ allt, jag kommer tillbaka till barndomen, imorse var det räddningspatrullen och luftens hjälptar också, dom är typ asbra! HAHA! Jag älskar apan i Tarzan, men jag har aldrig fattat, är apan en tjej eller en kille?! :o xD Apan har alltid dom bästaste kommentarerna på allting!

Det var allt för tillfället. Xoxo

Nyårsoutfit!


Inte alls många månader kvar!

Jag kan ju erkänna att jag längtar som en galning!



RSS 2.0