Yes! Nu är det riktigt

YES! Nu äntligen har jag börjat övningskört lite, det är ju förfan asroligt. Pepp som satan för körkortet nu kan jag ju säga. Kommer anmäla mig så fort jag kommer tillbaka till skolan igen. Pappa har övningskört både igår och idag. Jag vill absolout inte kliva ur och åka hem, men det är ju tvunget xD Kanske blir mer senare idag, vem vet :D

Har även jobbat idag, hittade även billig parfym på kicks, 225 kr för både lotion, shower gel och parfym - hypnose. Kan ju erkänna att det känns som ett riktigt bra fynd. Speciellt när bara parfymen kostar 400+ annars xD

Har väl inte så mycket att skriva om julen egentligen, finns ju inte så mycket att skriva om. Men i alla fall så är jag aspepp för nyår också. Hoppas det blir riktigt jävla roligt. Jag har väl inte så mycket mer att skriva förövrigt heller.

TACK SÅ HIMLA MYCKET FÖR DOM FINA JULKLAPPARNA! :D
(åtminstone dom jag öppnat, finns ju många jag inte öppnat än också)

Börjar känna julstämningen

Ohmygod! För första gången på länge känner jag faktiskt julstämningen jag med :o
Öppnade min första julklapp igår. Som jag fick av Milla, första säsongen av Greys Anatomy. Så nu blir det väl att börja samla på dom också xD Blir nog asbra ska ni se mina vänner.

Ja, jag har i alla fall köpt klart ALLA julklappar nu, och det finns en som jag är EXTRA stolt över. Och det är till min älskade vän Sanna Wahlroos. Den är verkligen speciell :) Hoppas hon blir extraglad för den! Viktor blir nog också riktigt glad, vilket jag hoppas på. Mamma med, för hon får ju det hon vill ha, plus lite annat mysigt :)

Köpte även en liten julklapp till mig med, ett par mysiga tofflor eller vad jag ska säga. Fina och supermysiga :) Så det var ett riktigt bra köp. Har slagit in nästan alla klappar nu utom viktors och mammas. Så nu kan jag inte skriva så mycket mer för då blir jag väl uppe hela natten med att baka både chokladkola och chokladfudge! Så nu måste jag kila :D

xoxo

no comments

Alltså, så här är fallet!

Jag börjar bli smått irriterad på dig nu. Jag är inte den enda heller. Jag börjar inse vem du egentligen är. Och det är ingen trevlig syn.. Och att du har mage att snacka skit bakom ryggen och shit. Låg tjej säger jag ju bara. We don't like you very much now. Inte number one liksom. Jag skulle verkligen kunna sitta här och skriva ner långa a4 om hur fattigt detta & du är egentligen. Men eftersom jag inte drar upp vem denna person är så tänker jag inte göra det.

Men om du ändå läser detta så kanske du fattar hur låg tjej du verkligen är och tar åt dig och försöker ändra dig. Fast kanske lite svårt att ändra på sig när man har gjort så här mot flera kompisar och allt. Men du, snacka inte skit om mina kompisar. För du känner dom inte så du ska absolut inte öppna käften om någonting! Du kommer få bakslag på detta om du inte ändrar stil..
Men, keep up the bad work and you'll stand by yourself ...

6 december




Idag är det 2 månader med min älskling, gosh vad tiden springer iväg :)

Min gos är den bästa, puss på honom. Älskar dig gubben <33

xoxo

update

Tänkte skvallra lite för er.

Något som ni kanske inte visste var att jag inte gjorde något jättespeciellt i helgen, jobbat mest. Vaknade också väldigt tidigt på söndagen för att jag skulle med Viktor och kolla honom lira basketmatch. Det blev istället så att jag och Viktors pappa fick sitta och hålla koll på matchen istället. Han fick skriva typ "statistiken" eller vad jag ska säga och jag fick sköta tiden + poängen på tavlan. Det är ju inte varje dag man gör något sånt liksom, en ovan brud som inte vet mycket om sporten alls liksom xD Men vafan, det gick ju hur bra som helst, inga problem alls det där liksom ^^ Dom guidade mig igenom det så ^^

Ja, det var ju även första skoldagen på 7 veckor igår också, den gick faktiskt bra men som vanligt hatar man första lektionen. Läraren också. Dagen tickade iväg och på bagerilektionen började vi på pepparkakshus, håller tummarna på att det kommer bli bra. Kom i alla fall hem lite efter 6 sisådär, tryckte i mig lite tacos och kände att jag var helt jävla slut. Höll nästan på att somna i soffan, gick och la mig astidigt, runt 8, såg första simpsons avsnittet och sen släckte jag och somnade som en stock. Väcktes några timmar senare utav att mobilen vibrerade, men inte gick det att svara heller, hur många gånger vi än försökte så gick det inte alls. Till slut blev jag så förbannad att jag slängde telefonen i väggen. Till slut somnade jag om och försov mig imorse. När jag väl kom till andra lektionen så frågade Malin & Sanna om jag hade badkläder med mig. Vilket jag såklart INTE hade. Snacka om att jag blev less, jag som tänkte vara med på idrotten och allt. Näe, då fick jag snällt sätta mig ner och skriva ett mejl till läraren och säga att jag inte skulle komma.
 
Väl hemma så har jag enbart myst och nu håller jag på att baka lussekatter. Så ska gå och kolla till degen nu.

xoxo

RSS 2.0