Anna och jag!


Boom boom pow

www.bloggtorka.nu!

Men ändring just nu för den delen. Sist jag skrev var före jobbet i torsdags. Det får väl bli sent efter jobbet idag då ;D Jag är i alla fall jävligt trött. För att uppdatera er lite om vad jag har gjort sen i torsdags nudå så börjar jag var jag slutade ^^

Torsdagkväll blev det jobb från 17-21. Det var förjävla dött på stan från 18. Så det blev inte mycket att göra för vår del, det kom lite folk i början av kvällen sen så när det inte var en kotte där så diskade jag upp det som var och sen stängde igen disken. Det hände liksom inte så mycket alls. Annars på kvällen så kom jag hem och duschade, la mig i sängen och kunde så klart inte somna på en gång, så det blev lite tv på det. Stängde väl av den runt halv 1, inte bra för min del. Jag som skulle upp halv 7 på fredagen.

På fredagen så klev jag upp så jag hann med bussen som gick 07:20, för att hinna till skolan till 8. Väl där så hade ju Marcus sjukanmält sig, vilket gjorde att jag var själv på mina rätter. Så vi fick ta bort en för jag skulle ju även till tandläkaren 11:50 så jag var ju tvungen att sticka därifrån 11:15. Så Sanna fick hoppa in på min rätt, och det konstiga var att västernorrlands landshövding skulle äta på Altinska just den dagen och just av min fiskrätt. Yes, tänkte jag. Roligt, då var jag ju tvungen att göra 8 st extra fina maträtter. Jag undrar hur upplägget och det blev ;D Fast Sanna är bra på det där. I alla fall så kom jag till tandläkaren i tid så jag fick fixa till skenan lite så den skulle vara jämn och lite såna saker, fick en ny tid innan jag ska åka så det inte är några problems då. Sen hade jag sån tur så när jag kom ner till stan behövde jag bara vänta några minuter för att sen kom bussen. Då var det bara järnet hem och så tvättade pappa mina mjukisar :)

Annars så hände inte så mycket på fredagen, på kvällen vid 20 gick jag till maxi, mötte upp Andreas så han följde med mig och höll mig sällskap, jättetrevligt! :) Vi var väl där vid halv 21 och var väl tillbaka utanför honom vid 21. Så sen stod vi utanför honom och snacka i typ en timma. När jag väl kom hem så frös jag som en gnu, inte för att det var speciellt kallt ute men efter att ha stått still så blir man ju kall. Så jag låg under mitt täcke med mina popcorn, chokladen och trocan och bara frös typ. Kollade också på någon film på trean. Somnade sittandes ÄN EN GÅNG! :D Jag är inte en skillad tjej heller :D Så jag vaknade ungefär vid 01 och gick och tvätta ansiktet och borstade tänderna.

Idag, lördag så blev det att jag åkte in med pappa för att jag skulle jobba och han också, så jag började 11, bytte om och fick den goda nyheten att jag skulle få vara i cafet idag, riktigt skönt. Det blev en hel del folk faktiskt. Så jag stod där tillsammans med chefen först ett tag, tills det lugnade ner sig och han skickade upp Emma. Så resten av dagen stod jag där uppe med henne och surra på och jobbade hårt. 

OCH EN SAK! Jag hatar verkligen när människor är alldeles för lata för att ställa undan brickorna, det är därför vi har brickställ för att VI, personalen inte ska behöva ta undan efter gästerna. Vissa kunder stör sig faktiskt också, för när det är mycket folk i cafeet så har ju inte vid tid att plocka hundratals brickor heller.

Men i alla fall, tillbaka till det jag skrev om. Slutade 17, så stängde med Emma. Trevligt att Bella & David kom förbi en sväng också innan dom skulle sticka. Så surrade lite med dom sen så stack dom och Emma & jag räknade kassorna, gjorde det sista och stängde igen och klockade ur. Pappa plockade upp mig så vi åkte på maxi och köpte lite mat och ett nytt påslakan till mig också, mycket fint var det. Tror det kommer passa bra in i mitt rum. Det var ju nämligen vitt med svarta blommor på :) Fick också mer hallon, smoothiemix och så fick jag två twisterglassar! :D Annars ikväll så skulle jag kanske på fest med Sanna, men det blev inte så. Så istället har jag duschat, suttit här och kollat på tv + ätit lite godis, bara gottat mig liksom. Skönt det också ibland, så jag klagar verkligen.

Ojoj, ögonenlocken är bly, kanske ska ta och studsa i säng och sova lite, ska ju ändå till äldsta systern imorgon och mäta varann så vi kan få en perfekt tärnklänning :) Btw, det är en ny tärnklänning nu! :) Så kanske jag ska få övningsköra dit/hem också, det är upp till pappa. Sååå...

That's all folks!


Grinig torsdag

Det var lite av en bloggtorka igår. Men vad i helvete, det spelar ingen roll. Att jag skriver just nu är ju bara för att jag sitter på pappas jobb och har sjuuuuukt tråkigt, det ända nöjet jag har är att smsa med andreas :p Lite roligt. Men annars så börjar jag jobba om ungefär en timme. SVINTRIST! Jag vill inte jobba, men behöver pengarna så jag får väl ta och pallra mig dit då.

Ialla fall idag! Så efter andra och sista lektionen för dagen kände jag hur jag verkligen kokade av grinighet. Vi hade så klart musik och i min grupp är vissa väldigt dryg. Ska hålla på med annat och efter det gått bra en stund så skiter det sig och vi bara lägger av. Vi presterar inte riktigt hundra och jag blev så jävla grinig. Jag ska sjunga och jag vill ju så klart att låten ska gå och sjunga, vilket skiter sig efter ett tag. Så jag blev grinig på det, och att trummorna spelades på heeeela jävla tiden, ashögt. Man kunde inte prata. Vilket gjorde mig ännu grinigare. Det som var grädden på moset var väl att när vi väl skulle sluta så hade jag fått ett sms, mobilen låg på bordet och när jag skulle ta den så åker den så klart ner i golvet. Så jag sa till läraren att jag INTE skulle komma nästa gång när vi ska redovisa låten. NOWAY! Tänker inte gå för vi har ingenting att komma med! JISSES, jag blir ju less bara jag tänker på det.

Ska snart sticka ner på jobbet och ta lite och äta sen blir det nog att chilla lite innan jag börjar. Blir nog att snacka med Helene lite också, eftersom det är hon jag jobbar med. Plus chefen, not good. Aja, nu tänker jag i alla fall sticka, bajs gott folk!

That's all folks!

Takida

Detta är nog några av mina favoriter när det gäller Takidas låtar.
Skippa videona för det är bara skit, det är ju musiken som är bra! :D
Första är till Bettan och Chad ifall dom ser detta..

 








Tarzan & Jane

HAHAHA! Jag hittade den här låten när jag letade lite disneylåtar! xD
Jag kommer ihåg när jag lyssna på den här i lågstadiet, jag verkligen älskade den xD HAHA!



Bloggdesign

Nu har jag suttit här i några timmar igen och gjort en design till matilda.
Den blev riktigt snygg, roligt att hon blev nöjd :)

Matildas nya blogg hittar du på länken där ;D

Sprallig till tusen

Ååh, jag funderar på ifall jag inte kommer att köpa några av dom där kläderna ändå. Dom är supersnygga, så klart! I så fall blir det några linnen, tunika och kanske den blommiga kjolen, den var ju underbart snygg. Fast syster kommenterade ju i det tidigare inlägget att vi skulle shoppa dom första dagarna :p Så det ser jag också fram emot. Shiet, jag har fortfarande inte fattat att jag kommer lämna Sverige med släkt och ingen förälder från min sida :o Känns pirrigt as hell. Men ändå skönt att komma bort från allt. Det var som min mentor sa idag när jag tog ledighetsansökan och pratade med honom om ledigheten och hur det blir med skolan då och så. Att han trodde att det skulle vara bra för mig ifall jag kom bort lite ifrån allt det här och fick lite lugnt runt omkring mig. Så det skulle jag skriva lite i ansökan också.

Så imorgon blir det nog att jag går och fixar pass, så jag får det gjort. Och så måste jag sola också! Det är mycket nu! Det blir nog hur jävla bra som helst skulle jag tro. Sen, bara kanske. Så kanske jag springer och shoppar lite. Men jag blev ju påmind idag att jag inte har några sommarskor typ. Jag får väl åka ner till mamma och kolla i kläkammaren där ifall jag hittar något. Blir i alla fall att jag tar med mig mina trasiga, dundersköna ballerinaskor som jag har haft nu i några år xD Ena är till och med uppskrapad eftersom jag vurpade med moppen första sommaren jag hade moppen. Och då satt matilda på också. Båda var ganska uppskrapade..

Sitter nu och lyssnar på gamla godingar med Björn Rosenström. Var bara tvungen att ladda hem Jag vill bli din sommargay förut. Och just nu så lyssnar jag på Du är en nolla och jag är din idol. Kommer ihåg när han var på gf för några år sen, hahaha. Snacka om knööökfullt runt omkring scenen ^^
Just nu orkar jag inte skriva så mycket mer, ska istället ta och försöka fixa matildas bloggdesign :)

That's all folks!

Sommar nu tack!

Nu är det så här va, att jag har letat lite överallt vad jag skulle vilja ha och så där. Hittade lite olika kläder som jag verkligen skulle vilja ha med mig till Kali. Eftersom nu i det här läget har jag inte speciellt mycket kläder som jag kan ha på mig när det är varmt liksom, vintern är ju outhärdligt lång! Och det känns som det kommer ta aslång tid innan sommaren verkligen kommer till sundsvall! Aja, jag får ju vara glad ändå, åker om 5 veckor, då det är dyngsura gräsmattor och rinniga vägar och kommer hem när det troligen är lite torrare, så jag kommer ju hem perfekt. Milla och jag satt och prata förut idag och kom fram till att jag går i ungefär en vecka efter påsklovet och sen åker jag. Pirrar verkligen i magen när jag tänker på allt! Är så himla nervös på hur det ska gå med min engelska och allt. Och jag tror det värsta är att jag inte kan sluta prata om det heller. Jag bara maler på hela jäkla tiden. OCH! Ifall jag snackar för mycket får ni alla banne mig säga till! :D

Iallafall! Det här var vad jag hittade som jag funderar på att införskaffa eller önska mig i födelsedagspresent. Plus att jag verkligen SKA försöka spara ihop till en systemkamera innan jag åker, men vi får se hur det går. Säg gärna vad ni tycker om kläderna nedan också

That's all folks!



23:23 - 21 mars

Gäsp! Här sitter jag och har varit vaken rätt länge nu för att ha varit en lördag, kunde inte somna om imorse när helene ringde och väckte mig, men jag var ju pigg så det spelade ju inte sån stor roll :) Så nu har jag gjort 2 goda gärningar. Först så hoppade jag ju in på jobbet, vilket kändes skönt, jag fick ju stänga med Bella :) Alltid lika roligt. Så nu när pappa äntligen fått till internet här inne i mitt rum, så har jag fixat Bellas bloggdesign. Jag blev riktigt nöjd, hon med verkar det som! :) Är hon nöjd, är jag nöjd! :)

Alltså, jag vet inte om jag har så mycket mer att skriva faktiskt, men jag kan ju slänga upp en jävligt bra låt i stället :)
Tack till Mika som jag fick den av. Och Gayman som fick mig att digga den haha xD

That's all folks!


Jobb lördag

Känns skönt att jag ska få springa lite i dom där 4 trapporna på jobbet xD Eftersom jag inte hade något speciellt planerat idag eller i helgen så blev jag lite småglad när Helene ringde från jobbet och frågade om jag kunde hoppa in och jobba. Vilket jag såklart tackade ja till eftersom jag verkligen behöver pengarna :) Så nu sitter jag på pappas jobb, fick åka med honom in, visst. Han började en timme tidigare än mig men istället för att betala 10 kr för bussen så sitter jag hellre här och dricker lite choklad istället. Så nu sitter jag har här och ögonen svider lite, det är väl bara för att jag blir lite trött eller så. Annars blir det jobb mellan 12-17. Känns helt okey, hoppas jag får stänga med någon trevlig människa bara :D
Så nu tänkte jag spela lite spel på datorn här och dricka upp chokladen, blir väl att skriva senare kanske :)

That's all folks!


Kalles Klätterträd

Ååh! Kommer ni ihåg det här? Jag kollade alltid på det här programet när jag var liten :D



18 mars

Idag är det onsdag, jag har varit duktig nog att göra både prov och redovisning utan att jag hade pluggat till något av det. Jag tänkte först skippa provet men blev så jag blev tillräckligt peppad så jag gjorde det ändå. Och redovisningen skulle jag börja med igår, men. INGET INTERNET! Så därför blev det ingenting utav det så fick läsa lite utav malins arbete istället så får min lärare skriftligt av mig istället, får göra ett riktigt bra arbete där istället. Fast, idag var det första gången på länge som jag skrattade så jag fick tårar i ögonen. Riktigt roligt hade vi där i klassrummet!

I alla fall så fick jag klart att jag troligen kommer fira min födelsedag i Kalifornien. Bröllopet blir den 9 maj. Känns kanske pirrigt i magen när det gäller resan :D Måste ta och skaffa ett pass nu också, det är mycket som måste ordnas innan. Syster hade hittat en klänning till oss tärnor som hon tyckte vi skulle ha på oss. Den kostade 2 papp, jag vet inte riktigt om jag har råd med det :o Känner mig värsta fattig. Men ska prata med syster om det där och hur jag kan göra och såna saker, för jag vill ju nämligen vara tärna liksom, det är ju lite stort att vara det så!

Annars imorgon har vi prov i trafikant och läxförhör i engelskan, annars så ska vi också ha skrivit en låt och ska redovisa den för klassen hörde jag för ett litet tag sen. MEN! Jag var inte där förra lektionen, så jag menar. Hur fan ska det gå till?! :o Aja, får väl se till att göra det bästa av situationen.

That's all folks!

Tärnklänningen

Ingen semi

Ja, dom som är insatt vet ju att det inte blev någon semi för Timrå 2009. Egentligen skulle det inte ens stått 3-3 i matcher om domaren hade varit lite mer fokuserad, det är vad jag tycker i allafall. Men jag tyckte dom fick bra målchanser idag i alla fall och dom kämpade på bra.

Domarn var väldigt snäll mot Hv idag tyckte jag, tog ut timråspelare som inte ens skulle ha utvisning och shit. Det var ju nämligen 33 och inte 3! Hallå liksom.. Och att domaren gjorde felaktigt beslut förra matchen tycker jag bara är ynkligt. Dom är ju ändå domare..

Men, tillbaka till min måndag.
Hade en lektion idag, engelska. Börja 10 och slutade halv 12, då stack jag bort till millas skola och skulle stå modell åt henne. Fast hon hade ändrat taktik så det skulle inte bli någon kalender, hon är rätt lat av sig ;p Så ingen av oss hade någon fantasi, verkligen inte jag eftersom jag inte är insatt i hennes huvud och hennes program liksom. Så det blev bara att vi tog massa randompics, men det var roligt ändå. Jag fick även knäppa lite bilder på henne, själv tyckte jag att några av dom blev riktigt coola. Speciellt dom bilder när hon först såg jätteliten ut och sen när jag gjorde henne till en jätte och när hon böjde sig ner mot mig och såg arg ut typ. Jag tyckte dom blev cool. Och på någon bild såg jag även död ut. Haha.. Vi stack iväg och drack lite choklad på pappas jobb och sen stack vi ner på stan och kolla lite, träffade syster som är hemkommen i från Australien, hon hade haft det jätteskönt där! :) I alla fall, jag hade insett att jag behövde en ny mascara, fast hittade ingen som jag verkligen kände att jag var sugen på och hade råd med xD Får bli senare det..

That's all folks!

Pop champagne

FREDAGEN
haha, jag bugar och bockar för en jävligt kung helg. Åtminstone början på helgen! Haha! Milla och jag smsade och hon hade fått en fråga från matilda och frågade ifall jag och hon typ ville följa med på fest på alnö. Jag högg på direkt eftersom jag har varit festsugen nu alldeles för länge ;) Och jag försökte ju skynda på milla så mycket som det gick, och till slut så plockade pappa och jag upp milla på vägen och åkte över bron. Matilda, matilda och jenny var redan på flyktväg till en annan fest, så det var tur att jag såg dom när jag gjorde det. Hade det inte varit för B:s jacka så hade jag inte känt igen dom!

Vi stack iväg i alla fall genom skog och snö. Vissa ramlade ju så dom såg ut som snögubbar men lika roligt hade vi för det! :D Speciellt jag.. När vi kom till Anton, så var det bara folk Matilda kände typ. Men det gjorde inte mig något. Så jag korka upp tillsammans med milla och det kanske blev för mycket turkisk peppar, för sen efter den var det föll rulle på mig, korkade upp en ny cider, tack vare att milla ville ju så klart köra "jag har aldrig". That's why! Men jag hade förjävla roligt, tror ni andra hade det också. I alla fall så kom jag och linus på den dumma idén att han skulle prova mina lackleggings. Och precis då kom matilda, så hon fick ju också se den roliga händelsen, asroligt!

Det var väl inte så mycket mer som hände tror jag. Förutom kanske den där lilla händelsen att jag skulle gå på toa och efter en lång jävla dag så hade jag nog blivit extra trött. Och jag blir också ganska trött när jag druckit, så jag somnade inne på toa, jag vaknade utav att milla ropar på mig och undrar var jag är. Och någon kille låser upp toalettdörren och där hänger jag över tvättfatet, nyvaken. HAHA! Asroligt!! Fick även skjuts utav den underbara Jocke hem också, tack igen!

LÖRDAGEN
Var inte lika rolig som fredagkväll/natt. Mådde inte så jäkla bra heller. Var dödstrött när jag kom hem på natten och jag hade bara klätt av mig och tagit på mig sovtröjan, lagt mig i sängen, glömt släcka lampan och låg liksom PÅ sängen, somnade med smink och bh på xD När jag vaknade halv 9 av att dom ovanför mig smällde i dörren så klev jag upp och drack vatten, hade den där jävla äckliga cidersmaken i munnen, ALDRIG MER den cidern! Rekorderlig - hallon/stjärnfrukt 7,0. Aldrig igen. Då upptäckte jag även att jag hade glömt bh och ansiktstvättning. Blev att slänga lite vatten och tvål i ansiktet, slängde bhn på golvet och somnade om. Vaknade lite lätt utav att pappa stängde ytterdörren och låste, han kom tillbaka efter kanske en halvtimme så då vaknade jag såklart igen.. Somnade om ett tag till och klev upp ungefär vid 1. Var verkligen helt jävla slutkörd. Men nöjd ändå, för att jag äntligen hade fått haft roligt :D Och pappa retade mig heeeela dagen ungefär.

Slänger i alla fall upp lite bilder från fredagskvällen.

That's all folks!


I väntan på Camilla

Jaha, här sitter jag, med musik i bakgrunden och väntar på Milla. Hon som sa att hon skulle vara hos mig ungefär halv 9 och nu är klockan sju minuter över 9 och hon har inte gått ÄN!

Men nu, skrev hon äntligen att hon skulle gå, så jag hoppas hon skyndar sig, vi kommer ju förfan vara borta på alnö efter 10 eller något :o sent, sent tycker jag :p Då brukar många redan vara packade och då känner man att man har oflyt liksom.. Kanske är min otur det här att milla blev sen nu. Eller för att jag har jävligt ont i huvudet.. Aja, jag vet inte, ipren finns ju så det är ju tummen upp på det! Så nu ska jag ta och göra min inbakade fläta i luggen och sticka iväg sen typ, dra ner lite alkohol i väskan bara så är man fit for fight sen xD HAHA!

That's all folks!

RSS 2.0