Jag som gör fel

Mmh, det är ju jag som gör fel.

Antingen för hur jag tänker eller hur jag tycker någon sak ska vara. Eller att jag tycker olika.

Gud, jag blir så besviken. Känner mig sviken och bortglömd.
Vad har hänt??!


Ajabaja emelie

Jaja, då är praktiken över. Skönt, kan jag väl klämma ur mig. Jag har då varit på knaust - servering, innergården - restaurangkök, och skulle varit på sjukhuset i storkök. Men då var det så att jag har haft rätt mycket problem och sånt så jag har varit hemma båda dom veckorna under storkök. Snackade med mina lärare om den saken och min kökslärare ville att jag skulle göra om dom 2 veckorna i sommar så inte jag får nå minus i poängplanen. Så jag gick med på det och ska leta ett ställe nära mig som jag känner att jag kan trivas på. För det gör inget för mig om jag praktiserar i sommar, det är bara skönt att veta att man är "back on track" liksom. Så det blir att leta upp både sommarjobb och praktikplats i sommar. Men jag har några ställen som jag vet att jag ska söka praktikplats på iallafall. Men det säger jag ju såklart inte till er eftersom ni kanske snor dom ;) HAHA!

Så denna vecka har varit rätt skön ändå. Bara sovit ut varje dag och kunnat vara uppe länge på kvällarna. Även kunnat spendera mycket av min tid till att umgås med Viktor. Sure, många kanske redan tycker att jag gör det. Men jag menar, vad ska jag annars göra. Alla är så upptagna och shit så då blir det så. Istället för att sitta hemma och bara dega kan jag ju vara med honom istället.

Har även jobbat och tjänat in lite cash denna vecka. Rätt skönt. Jobbade 8 timmar i måndags och 3½ timme i torsdags. Så det känns ju rätt bra. Och ska även jobba hela helgen så om ni sticker ner på julskyltningen i stan, kom jättegärna och hälsa på. Det är alltid trevligt med lite kända ansikten även om jag inte har tid att stå och snacka så är det alltid trevligt :)

xoxo, emelie

Neeeeej!

Åhhh neeej, min fot har somnat. Jag kommer inte kunna gå nu på länge känns det som. Gud det är så läskigt. Och jag som är så hungrig. Jag som vill göra mat innan jag ska lägga mig under täcket och se Ice Age som jag hade tänkt.
Ikväll är det i alla fall Desperate & Ugly, ska bli skönt att få ligga och kolla på det ikväll. Hoppas jag inte blir störd bara. Då blir jag assur xD

Nu verkar i alla fall min fot har vaknat, då sticker jag och fixar omelett :p

xoxo, emelie

Önskelista inför julafton



Hoppas detta hjälper er lite om ni har problem med att komma på en julklapp åt mig ;D

lånade idéen av http://mahuldan.blogg.se, hon är smart :) nu får man ju en bild av deet man önskar också :)

Lördag, 22 november

Tjolahopp!
Ja, då har ännu en lördagseftermiddag rusat iväg.
Det var ju ett tag sen jag bloggade nu så det var väl inte tummen upp för mig kanske.

Jag har varit hemma heeela veckan från praktiken vilket inte känns så himla bra. Dock har jag mina skäl till varför jag inte har gått.

Som vissa kanske har hört var jag på en ålandsresa från onsdagmorgon till torsdagkväll. Vi lämnade sthlm kl 17 och återkom till sthlm runt kl 15 dagen efter. Men resan var inte den bästa. Inte alls rolig för oss under 30. Vilket inte var många som var det. Kanske högst FEM stycken. Herregud säger jag ju bara. Ja, vi hade en tant på bussen både dit och hem, som hade peruk, hon blev då kallad Peruktanten. Och sen troligen på vårat däck så hade vi en jävligt gammal gubbe som tydligen var rasist, han var inte alls trevlig! Han stog och skrek åt en supersnäll kille som ville hjälpa honom nerför våran svinbranta trappa ner till hytten. Och bara för att han hade mörkare hår och en aning mörkare färg på hudtonen så fick han världens utskällning. Och att gubben tyckte han kunde sticka tillbaka till Turkiet. INTE ALLS SNÄLL GUBBE. Jag blev så jävla förbannad.

Varför ska folk behöva behandlas olika bara för att dom kommer från ett annat land och har en annan hudton för? Jag fattar inte varför. Dom människorna har väl inte gjort något fel, det är som att vi skulle hata alla tyskar eftersom Hitler var tysk. Visst, alla har olika uppfattningar om saker och ting men att behandla människor av samma värde olika är väl ändå lite väl att ta i. Fy på såna människor. Hatar folk med massa negativa kommentarer bara för att en annan människa har en mörkare hudton och en annan uppväxt. Sverige är en förjävligt land egentligen om man tänker efter! Rätt rasistiskt. Fast andra länder har ju också så.
Men tänk om man kunde lösa alla världens problem ändå. Det skulle vara något det!



Ja i alla fall. På en gång vi kommit hem i torsdagskväll skyndade jag mig till Viktor, spenderade min natt och dag med honom, på fredagseftermiddagen skutta vi ner till stan där viktor käkade, bytte lurar och jag köpte födelsedagspresenter åt mina systerbarn på pappas sida. Jag tog bussen hem till pappa halv 5 och vi for på en gång bort till Fagervik och firade min äldste och ende systerson Arvid. Han hade ju nämligen fyllt 7 stora år. Anna (den yngsta) hade fyllt 4 i september så jag hade köpt en födelsedagspresent åt henne också eftersom hon fyllde år i september, dock var jag tyvärr inte där då. Men i alla fall, Arvid fick en spargris som det stod "Till drömbilen" och Anna fick en målarbok med Hello Kitty. Båda blev jätteglada och Anna var supermysig under hela kvällen :D

Senare kom både Mormor till barnen och moster Bettan, som var utklädd till Dark Wader. Arvid blev ju helt till sig. Och när han senare fick en likadan dräkt blev han ju överlycklig så det kom några lyckliga tårar då. Bettan hade ju även med sig sin fästman Chad. Riktigt trevligt att träffa honom igen, även om det var för kanske 16 år sen vi träffades. Vilket jag inte kommer ihåg xD Men han var riktigt trevlig och dom är så kära :D
Pappa och jag åkte hem någon gång efter halv 10. Då skjutsade han in mig till stan så jag fick hämta min väska hos viktor och sen hämtade min moster mig så jag har då sovit hos dom i natt. Alltid lika trevligt att vara där, man känner sig verkligen hemma där. Så himla mysigt!

Lördag
Så idag vaknade jag lite senare än Isabelle och dom andra, så jag klädde på mig och gick ner till köket, där stod Annelie, min moster och fipplade lite. Så jag satt mig ner och åt frukost med Isabelle och Annelie. Efter ett tag snodde jag Isabelles dator ett tag och nördade där ett tag. Annelie ropade i fall jag ville följa med ut med hundarna. Jag hakade ju på. Det var ju ett sånt supermysigt väder idag. Vi gick en bra bit och det var så himla skönt att få komma ut och göra något annat lite. Dom hade planerat att åka antingen på birsta eller stan idag. Så jag följde med då också. Vi åkte på birsta och hade det jättetrevligt. Blev en fika på Charm med räkmacka och troca. Supergod macka, så det blev min middag idag :D Senare blev det även en ny plånka från monki för min del. En helsvart, sån där fin med spännlås, vet inte vad den heter just därför jag skriver som jag skriver. Nu sitter jag i allafall hos viktor och vi vet absolut inte alls vad vi ska göra ikväll xD

xoxo

Jag älskar din stil!

haha, kom på en sjukt dum knasig sak just nyss. (Ni vet ju hur jag kan vara HAHA!)

Varför kallas/heter bilen Hummer, för HUMMER? Varför kan den liksom inte heta något annat, haha. För vissa gånger klickar inte mitt huvud med bilen utan med en jävla hummerjävel som man ÄTER ;D Vore ju så mycket enklare i fall den hette något annat. Maria Waldemarsson hade ju skrivit ett liknande lämpligare namn på sin bdb, FISKBILEN!
Varför kan den inte heta så istället, hummer är ju ändå hummer liksom ;) Och en sak till. Jag förstår inte varför dom ska vara så jävla stor, vissa påstår att dom är snygga, men vart då? Underredet eller? ^^ Jag kanske kan förstå om inredningen i bilen är snygg och om den är utrustad med grymma grejer. Men hallå! Den är ju svindyr, man kan ju liksom inte köra bredvid utan att köra ner i diket typ :p Och det finns ju dumma människor som väljer färgen gul på dom där jävla FISKBILARNA också, nödvändigt? - NEJ!
Dom kan väl åtminstone välja en snygg färg på en bil som påstås vara snygg. Fast enligt mig finns det så sjukt mycket snyggare bilar :D



I alla fall, lyssnade på Timbuktus senaste låt för inte så längesen, därifrån titeln på detta inlägg.
Älskar det han sjunger om Sverige. "Sverige din jävel jag älskar din stil, yeah!" Haha.

men men, jaja. Min dag till dag, har tillbringats en stor del i sängen, var hemma från praktiken idag också samma som igår, pga sjukdom. Sista dagen också, kändes inte så roligt att behöva åka in dit för att hämta kläderna och säga att man bara skulle göra det och säga att man var sjuk liksom. Aja, fuck that shit. Viktor sov i allafall här i natt, alltid lika mysigt och gosigt. Jag klev väl upp runt halv 12 medans han låg och degade ännu längre den myspruppen. Halv 2 stack han hem och jag gjorde inte ett jävla skit, åkte ju in och hämta kläderna vid halv 4. Sen upp till pappa bråkade med honom, klippte klorna på Daisy sen bara varit hemma. Blev en såkallad myskväll hemma i sofforna med mamma, vi såg The notebook, vilket viktor och jag gjorde igår kväll också. Men den kan man ju se typ hela tiden, man blir alltid lika lycklig av att se den, tårar i ögonen också.

Näe, nu ska jag ta och avsluta detta inlägg och försöka se om jag kan städa rummet lite på kläder och filmer kanske. Ifall jag ska få någon ordning här någon gång, har ju påstått länge nog nu att jag ska rensa asmycket och sätta upp 2 hyllor bara och göra om fondväggen. Vi får väl se hur långt jag kommit innan nästa år ;) HAHA! Wish me good luck you guys :D

xoxo, emelie ;)



Ann Marielle Höckert!

GUD VILKEN TREVLIG BUSSRESA JAG HADE HEM IDAG!

Träffade jag Marielle Höckert, niiice :D
Vi satt och snacka och skratta hela vägen hem, var så skönt att träffa den lilltjejen igen.
Vi kom överens om att vi skulle ha svinroligt på lördag och att parta extra mycket :)
Jag fick även veta lite småsaker ;)
Hahaha, hon har ju pojkvänsfri helg nu så nu satsar hon på fetfest. Ska bli nice, hon och jag har också alltid jävligt roligt, som jag och sanna :D Men Marre och jag är så förbannat lika och eftersom vi har känt varann så länge så kommer det bli så jävla kul! Jag längtar verkligen nu. Min gos har ju också blivit bjuden så han ska också med + Jonte. Ska bli roligt att få festa med honom för första gången också. Förra gången gills inte! :D
Fast det enda problemet jag har nu är vad jag ska ha på mig, och hur jag gör på lördagen, eftersom jag jobbar till 5.
Ska jag gå till viktor på en gång och fixa mig och så eller ska jag åka hem först, värsta ilandsproblemet jag vet! ;D

Måste ju även berätta, idag har jag och viktor varit tillsammans i 1 månad :) and many more to go ;D
Och pappa fyllde även 62 år. Jävla gammgubbe ;)
Fick träffa mina systerbarn på fars sida igen och dom var ju hur mysiga som helst, speciellt den "minsta".
Hon satt i mitt knä och bara myste jättemycket. Arvid han har ju börjat blivit så stor så han ville lira dator ;)
Anna och jag busade jättemycket och när dom skulle åka fick jag jättemånga pussar, supermysigt!

"har stupat runt i Sundsvall"


Så förbannad & less

Varför är du som du är för tillfället?
Jag börjar bli ganska trött på att få läsa grejer som inte är speciellt positivt om mig
eller att höra hur du låter sur och osocial, när jag ändå försöker.
Men det verkar ju som du inte alls vill försöka eller så.

Här försöker jag med hela mitt hjärta att få allt att funka.
Och alla som känner mig bra vet ju att jag alltid varit sån som väljer kompisarna
före pojkvännen, i de flesta sammanhang i alla fall.
Och har jag velat vara med båda så har jag alltid fått det att funka.

Jag blir så besviken när jag inser hur läget är och att det känns som jag nästan bara blir över.
Känns som jag bara bygger på allt som jag vill få spy ur mig så snart kommer jag explodera.
Vilket aldrig är roligt, men jag tänker inte ändra på mig eller mina åsikter om denna sak.
Jag har en pojkvän som jag är superglad över att jag har och som stöttar mig i det mesta.
Om mina kompisar inte vill finnas där för mig som jag troligast ALLTID gjort och gör för dom så är dom 
förmodligen inte dom jag trodde dom var, och inte så himla bra kompisar heller för den delen.

RSS 2.0