Man in the mirror

Hallå!

Ja, veckan har faktiskt gått jävligt fort. Fast den gick jäävligt segt i början, typ söndag, måndag och tisdag, det var nog 3 av dom segaste dagarna på veckan. Sen har dagarna bara flygit förbi tycker jag.

I onsdags var jag inte hemma på hela dagen ungefär, tog med malin upp till Härnösand och var där i några timmar, sen blev det utgång på kvällen - stadshuset tillsammans med Filip, Mathilda, Malin och Camilla. Det var trevligt. Kom hem vid ca halv 4 och då blev det att kolla tvn och inte sova nästan alls, vaknade av telefon på torsdagmorgon av att dom ville att jag skulle hoppa in och jobba i 7 timmar, vilket jag gjorde, där försvann ju hela torsdagen, plus att jag var med Malin & Emelie och såg "This is it" på kvällen.

Och idag blir det att plugga, gå på basket, ska följa med Mathilda på birsta en snabbis också nu snart. Sen tror jag att jag dissar utgång ikväll för att jag känner att jag måste nog plugga istället, om jag inte övertalas av någon det vill säga. Lördag kommer bestå utav plugg och söndag också, plus att då är det lite program som jag missat jag ska se. Sen är det ju skola igen på måndag, drygt..

Aja, inte långt kvar nu till jullovet kommer xD Har varit ganska skönt att vara ledig den här veckan faktiskt. Men har inte fått mycket gjort. Men aja, det är sånt man får ta när man glömmer bort att man ska ha prov igen efter lovet.

Nu ska jag väl ta och klä mig och vänta på att mathilda kommer vid 4 och hämtar upp mig :)

Adjö!


spelningslistor

favoriter - http://open.spotify.com/user/ecsn/playlist/6B6NVOCjNQwi91emADmo6g
parteeey - http://open.spotify.com/user/ecsn/playlist/3OZKJCMxzVdG9t4H4DtExw
förfest plock ;) - http://open.spotify.com/user/p%c3%a4ron89/playlist/7dMLyMXZdRPL6hU957xSBy
five for fighting - http://open.spotify.com/user/ecsn/playlist/0wxFrZk1AhADAvKchTNb21
erik hassle - http://open.spotify.com/user/ecsn/playlist/6EOuqLmPDMcQR4gxos1UE7
förferre - http://open.spotify.com/user/ecsn/playlist/5Lb39BezKmab5PMmNCK7cv
news - http://open.spotify.com/user/ecsn/playlist/5KjNLKuq0zf21dd5IlhI3N
blandat - http://open.spotify.com/user/mjma/playlist/4qwcaiwPw6KsI5YXMeBxCi
jeremih - http://open.spotify.com/user/ecsn/playlist/6VVAqcY75n5WzffDVwCBOY
sköna - http://open.spotify.com/user/osten1338/playlist/24kzo90qVg1aM9O1qUroAH
blandat skit - http://open.spotify.com/user/mjma/playlist/4MxRAp3wTo56K3Hp8xskGj
chill - http://open.spotify.com/user/ecsn/playlist/4uyfFphTQN6KEqaS92QD6H
mathildas - http://open.spotify.com/user/tidaln/playlist/35jxr0S7sMEWpvfj8GiLok
other stuff - http://open.spotify.com/user/ecsn/playlist/1T3Pi3ghNNAlLNWVMXDOLu


här är alla mina spelningslistor, massor av underbara toner ;)

I'll make dessert of him

Hallå!

Jag blir lite ledsen i ögat nu, mina spelningslistor på spotify har typ försvunnit alla mina bra! Jag blir förkrossad, jag vet inte varför det ska skita sig för. Har inga listor kvar alls nästan :s Enbart dom helt-okejiga..

Jag hade både en ny förfestlista, chillmusik och rock, även lite blandat som försvunnit. Plus att Malins lista och Mathildas lista är helt puttsväck! Blir förtvivlad!

Iallafall. I veckan har jag haft en RIKTIG skoldag, det var i måndags. Sen så har vi enbart haft temadagar, eller dialogdagar. Igår, tisdag var det svårt i dom grupper man hamnat i och i ämnet vi skulle diskutera. Idag var det enklare för man kände sig lite säkrare i gruppen och vi hade ämnet funkonalitet och funktionshinder. Där hade jag ju faktiskt lite att relatera till så det blev enklare för mig då att uttrycka mig.

Under dom här 2 dagarna har vi även lekt lite olika lekar och gjort övningar för att bara lätta på trycket typ. Igår fick vi börja att rita av varann utan att kolla på papperet, man fick enbart kolla på varann och rita utifrån det. Och sen då skulle man välja 3 av bilderna och beskriva sig själv med dom ungefär.

Annars den här veckan har jag varit sjukt trött och sjukt seg i skallen. Är även jävligt skolless nu faktiskt, vill inte alls gå på lektionerna, men gör det ändå, konstigt nog xD Är också ganska less på tillvaron jag har just nu, den är inte speciellt supertrevlig om jag säger så. Men jag tänker INTE ta första steget igen, för det är jag ganska less på att göra, har jag gjort nu svinmycket och tänker inte vara någon svans eller så.

Är som att det går runt i en cirkel hela tiden, vänner - ovänner - vänner - ovänner. Och det orkar jag inte mer, jag vill satsa på VÄNNER, för ovänner tar så mycket energi ifrån oss båda och så vill jag inte ha det. Tänker tillbaka när vi snacka om allt, nu säger vi knappt hej till varann. Det är fan jobbigt. Men ändå vet jag inte hur jag ska bete mig mot dig när det är såhär, eftersom du inte säger något heller.

Jag är ingen ängel, inte du heller. Och även den här "tystnaden" tar mycket energi i alla fall från mig, vet inte hur det är med dig men. Är i alla fall jobbigt och vet inte vad jag ska göra åt saken för jag vet som sagt inte hur jag ska bete mig. Känns som du är SVINSUR och vill typ inte veta av mig och ha något med mig att göra. Du kanske känner samma...

Adjö

SPUNK

Jag suckar enbart, jag vet varken uppåt eller neråt, bakåt eller framåt, hitåt eller ditåt, ut eller in!

There's nothing more I can do, Im sick and tired of all this. Is it a game or what?


87-84, Jakob Sigurdarson

Dragon vs Borås 87-84
(20-18, 22-20, 23-25, 22-21)

Poänggörare

Dragons; 26 John Jonker, 19 Jakob Sigurdarson, 14 Johan Jeansson, 10 Egal Saleman, 9 Andrew Spagrud, 4 Adam Alexander, 3 Mats Levin, 2 André Nilsson.

Borås; 23 Mike Palm, 16 Jim Nyström, 13 Henrik Carlsson, 7 Simon Andreasson, 7 Omar Zaghdane, 6 Mohammed Neffati, 6 Robin Ryan, 3 Richard Maråker, 2 Andreas Karlsson, 1 Jonas Larsson.


Oj, oj, oj…
Vilken sanslös och spektakulär avslutning!
Kvällens tillställning blev en jämn och svettig historia, det är jämnt från början till slut. Spelare sätter stora och smått omöjliga skott från alla håll och kanter och publiken vet inte om de ska skratta eller gråta eller både ock.

Den härliga drakpubliken fick se en underhållande match, där vi följdes åt på poängtavlan det var en två possesions match rätt igenom.
Och som redan nämnts så sattes det en hel del svåra skott i trängda lägen som fick pulsen att slå extra hårt under kostymen.

Mike Palm blev innan matchen utnämnd till Hedersdrake av föreningen, en utnämning som han förtjänat genom sitt sätt att vara och verka i Norrlands huvudstad de senaste sex åren.
Mike visade också på planen varför han är så omtyckt i Drakborgen, 23 poäng och 12 returer ikväll från ”The Big Man In The Middle”.

Hos oss var John stabil och utgjorde ett hot varje gång han fick bollen, 26 poäng på 73% skytte (11/15) tyder på bra skottval.
Jakob stabil som alltid och blev kvällens huvudperson med inte bara en men två halvplanstreor på slutsignalen, en precis innan halvlek och en för att avsluta matchen…

Jag kan inte hålla mej längs den ordinarie tidslinjen längre, vi spolar fram till slutminuterna direkt.
Med drygt 90 sekunder kvar av matchen slingrar Jim Nyström sej förbi och gör ställningen 81-83 till bortalaget.
Vi gör turnover på andra sidan och blir sedan avblåsta på foul.
Borås Robin Ryan får skjuta två lagfoulskast, sätter första, 81-84 men missar andra.
Vi kommer ner, hittar Adam för en trea, där Jakob blir foulad i skottmomentet och får gå till linjen för två lagfoulskast.
Han stämplar i båda, 83-84.
Viktigt stopp där vi tar returen med ca 40 sekunder kvar, Adam attackerar bakom pick n’ roll och blir foulad, två nya kast.
28 sekunder kvar på matchuret.
Adam missar första men sätter andra, 84-84 och timeout.
Efter timeouten håller vi det tätt och är så nära en steal av John på insidepassningen, men bollen går över sidlinjen och ny Borås timeout.
7,3 sekunder kvar av matchen, 3,5 sekunder kvar på skottklockan.
Vi forcerar fram ett tuff skott från Borås, fipplar med returen innan Adam greppar den och skickar outleten direkt till Jakob i transition som tar ett steg och skickar upp en riktig prayer strax innanför mittlinjen och när signalen ljuder är bollen på väg i nät.
Wow.
Om det här inte tar förstaplatsen på Törnells nya 10 i topp-lista så vet jag inte vad som gör det…

Stulet från dragons hemsida.
Missade ni det avgörande skottet, så se det här!
http://webbtv.st.nu/player/play/101621

Last request

Godkväll!

Min dag har varit ganska härlig faktiskt. Vaknade så klart av Hubert imorse (som vanligt). Slängde ut honom och sov i någon timme till, vaknade och hoppade in i duschen och gjorde mig klar för en fika med mathilda k! Hon och hennes mamma kom och hämtade upp mig och vi stack in på charm och fikade. Medans vi satt där så kommer Calle och går förbi, vi känner nästan att vi vill heja och fråga om han kommer ihåg något från den fredagen när han träffade oss.

I alla fall så stack vi efter någon timme eftersom jag skulle ha lektion 12:40. Så vi splittrades och jag stack på dryckeslektionen och waina lite för ullis. Men lektionen gick ganska fort. Fick info om studenten av Fällan och Fisken. Bra gjort där!

Annars så snabbade jag mig hem och tryckte i mig ett halvt paket nudlar sen drog jag med ullis till friskis för att träna, men danspasset var så tråkigt så vi gick ner till gymmet, stannade där i 10 minuter och sen blev det att vi bara satt och pratade. Jag skulle även tanka pappas bil idag, det gick inte så bra eftersom tanklocket inte vill lossna. Jag blev så förbannad att jag nästan började grina, men det gjorde jag ju inte!

Nu ikväll har pappa sålt sin säng och måste antingen sova på soffan inatt eller hämta upp tältsängen från förrådet, SUCKER! För mig blir det greys och sovasovasova. Har fortfarande inte fått sett DH och Ugly som pappa spelade in igår, får se om jag hinner med det imorgon!

Adjö


Come away with me

Tjosan trosan!

Tänkte försöka berätta lite om min supergalna helg!

Fredagen började på willys, handlade veckans käk och började till och med festen redan på parkeringen! Sen packade vi trångt in oss i dom 3 bilar vi hade och körde upp till Pierres stuga i Roten. Och så klart åkte dom bästa i partybussen ;) poppade på bra musik som satan! Sen när vi väl hittade dit så packade vi upp och bestämde sovplats typ, så klart fick jag den skönaste, tydligen hade inte dom andra sett den underbara sängen som jag fick, vi alla brudar sov uppe på loftet, och det blev ju även så att andreas och fille sov tillsammans med oss, så dom fick dela plats med malin och mig. Självklart blev det grillning och bastu på kvällen tillsammans med galna händelser!

På lördagen var dom flesta sjukt sega, men ändå så hade vissa inte tillräckligt med alkohol så jag fick köra ner 3 stycken som skulle handla och så passade jag på att köpa lite pizza också ;) väl hemma igen så snackade vi mest, vissa började dricka riktigt tidigt och blev riktigt fulla. Det blev även bastning för dom flesta på lördagen men det varade inte länge för dom flesta heller, dom blev för trötta. Jag tror ändå lördagen var den galnaste dagen, Pierre vart full som stryk, andreas också. Killarna blev galna och dansade som idioter. Ulrica och jag gick några ronder brottning! Måste göras om!

Söndagen slutade med städning och packning och lite av madagascar 2! Och sen bar det av mot civilationen igen. Men jag kan ju säga att den här helgen ska göras om flera gånger innan vi går ur trean! Jag tror alla hade sjukt roligt!

Adjö

RSS 2.0