Broken strings

Godkväll.

"The past is gone" citat från Aerosmith

Ikväll är jag en hespropp. Hade restaurangen öppen ikväll och det gick ju bra. Jag har fått hälsporre vilket är mindre roligt. Så jag satt mest hela kvällen, gjorde iordning allt sen så fick vi ju inte EN enda jävla beställning så vi gjorde fiskspett i onödan, hade kanske inte ens behövt vara där. Dom hade klarat sig ändå!

Nu har jag kanske gnällt en hel del på min fot hela dagen egentligen, från det jag kände att "nej, nu helvete är det kört". Tills nu när jag lagt mig i sängen. Men jag kan ju lova alla som inte vet vad HÄLSPORRE är att det verkligen inte är skönt och man knappt kan gå på foten för att det gör så fruktansvärt ont!

Jag hade väl inte tänkt skriva så mycket mer nu, sängen väntar och jag längtar så. Skulle gärna vilja ligga kvar i sängen imorgon och bara ligga under täcket och tänka på alla världens problem. Det är förbaskat mycket som snurrar i mitt huvud nu! Liksom allt mellan himmel och jord. Jag förstår inte riktigt varför men det är väl för att det är höst och man blir väl lite höstdeppig eller något sånt i den stilen.

Tänkte i alla fall slänga in en låt som jag är ganska kär i nu :) Plus att att dom lagt in den på The Notebook gör ju inte låten sämre!!

Adjö

 

Just one in the line?

Tjabba tjena hallå!

Klocka är nu alltså 23:56 och jag ska sätta mig och skriva ett seriöst inlägg. Detta här inte hänt på länge. Men jag känner att jag vill skriva av mig lite av alla mina tankar jag har nu.

Nu är det så här att jag är jävligt hes, och det är något som inte händer ofta. Så jag tycker det är superroligt, även om det ibland blir irriterande när man ska vara totalt överseriös.

Allt det här startar med att jag träffar en gammal fling på krogen i fredags. Vi skojar och har oss och lyckas tydligen få hans granne att tro att vi är tillsammans på något konstigt vänster. Men i alla fall, kvällen går och vi träffas inte igen förrän våningen stänger och så klart så ska jag skämta som vanligt och sträcker ut armarna emot honom och säger "här är min pojkvän". Så jag vet inte riktigt vad som händer sen, men vi sticker i alla fall till BK och han ska nu under vägen förklara varför han är så intresserad av mig och blabla, aah du fattar själv.

Men i hela det här dramat så förstår jag inte, vi har typ inte träffats på hur länge som helst, enbart ett par korta stunder, hur kan man då ha känslor för en tjej man knappt träffat på över ett år? :s Men jag vet även att han var förmodligen ganska wasted, så man kan ju inte tro på något i det skedet. Men något som verkligen fastnade i mitt huvud var att han "ringde" eller om han verkligen ringde till sin flickvän och dumpade henne eller så, enbart för att få en chans med mig. Men att sen säga att han har många på kö. Jag hängde inte riktigt med där..

All drama gör mig helt yr faktiskt. Den killen förstår jag mig inte alls på. Och det fulaste av allt är att han tycker jag verkar konstig och massa annat. Men han vill ha en chans med mig eftersom han inte kan släppa mig ur sina tankar. (Allt det här kommer från hans mun!) Och att han lätt skulle kunna göra slut med sin tjej eftersom henne har han enbart varit tillsammans med för att ha något tidsfördriv? It makes no sense!!

Men i allt det här så är han ändå min vän och jag tycker faktiskt han ser bra ut. MEN. Nu kommer det stora dilemmat - kan han säga till mig att han vill ha mig och inte kan få ur mig ur sina tankar och kysser mig när han fortfarande har tjej. Vem säger då att han INTE kommer göra samma sak mot mig ifall jag tar fallet och börjar tycka om honom igen? :s Och eftersom jag vet hur det slutade förra gången så kan jag ju verkligen inte vara säker på något hörn alltså.

Alla såna här grejer kommer upp i min skalle när jag tänker på saken. Han vet att han ser bra ut, han vet att han kan få den och den bruden. Han behöver inte göra mycket för att en tjej ska få upp ögonen för honom. Han vet även att jag tycker han ser bra ut.

Kan någon förklara? För jag tänker inte gå på samma mina som jag har gjort så många gånger förr! Im done with that crap, need something new that dont leave me behind..

Matildas nya blogg

Hallådär i rutan!

Tog och gjorde i ordning en header åt Matilda lite snabbt ikväll för jag kände att sure, nu kan jag göra det.
Har ändå liksom ganska bra sovmorgon imorgon. Men det jobbigaste är väl att NU så ska vi vara på arbetsförmedlingen kl 10 om vi vill ha information om "JOBB UTOMLANDS". Det känns ju ändå som man vill dit och lyssna och få veta eftersom jag VILL så gärna jobba utomlands. Men kl 10, jag har ju förfan sovmorgon till minst kl 11. Känns lite taskigt att man ska behöva SLÄPA sig ur sängen och dra in till stan och arbetsförmedlingen enbart för det där. Men är dom lite små sjuk i huvudet så är dom väl det. Inte så att vi hade något före heller ._.

Jag står verkligen i valet och kvalet om jag ska gå och lägga mig nu snart och dra mig upp i morgon och åka in till stanhelvetet och lyssna på dom. Kan ju vara bra i alla fall. Det finns både FÖR och EMOT när det gäller hela den skiten.

Nej, varför åka dit nu imorgon när man troligen kommer kunna fråga dom senare när man vill ha jobb och hade tänkt söka utomlands. Kommer förmodligen ändå behöva deras hjälp då så whatever.

Tillbaka till det första, här är en bild på matildas header och klickar ni på länken så kommer ni ju till hennes sida.


unknown

Tack sanna för hjälpen med att flytta menyn till vänster!
Nu fattar jag det också, känns som jag måste ta och börja lattja mer med bloggen om jag ska bli något bättre.
Lära mig lite nytt och sånt, men nu lekte jag bara lite och det blev helt okej ändå, åtminstone för mig.

Men nu har jag inte tid att sitta här längre, ska traska ner till bussen som kommer om ca 10 och sen blir det jobb i 4 timmar. Fick även låta bli att hä upp stolarna ikväll så jag hinner med kvart över 19 bussen :)

That's all folks!


11 september 2009

EMELIE HAR IDAG TAGIT KÖRKORT, HON ÄR RIKTIGT STOLT NU! IMORGON LÖRDAG BLIR DET JOBB OCH BILKÖRNING FÖR EMELIES DEL!

That's all folks!


RSS 2.0