Åska & blixt

Det har varit en trög dag för min del.

Började jobba kl 11 och var helt jävla körd i huvudet. Men allt gick bra och det var inte så mycket att göra fast det dåliga vädret. Hade väl lunch vid halv 2 och då fick jag sitta i telefon hela lunchen. Bara för att jag skulle få tag på min handläggare.

Väl slutat så pallrade jag mig hem, jag hade tur eftersom regnet missade mig. Kom hem och la mig i sängen och efter ett tag somnade jag faktiskt. Vaknade utav att det dundrade till så in i bomben. Kollade ut och såg hur regnet bara öste ner. Det var ungefär som om himlen var öppen. Det åskar och blixtrar hela tiden. Och det brukar ju kunna vara såna här fjuttiga åskningar. Men nu lät det verkligen som om någon jäkel sprängde ett berg bara runt hörnet.

Jag som aldrig bruka bli rädd kände faktiskt att det blev lite obehagligt att vara hemma själv. Så jag höll på att ringa pappa när blixten slår ner rakt nedanför mig. Var precis bakom huset som står nedanför. Haha, kan ju säga att jag slängde ifrån mig telefonen ganska snabbt.

Till slut kom jag på en bättre ide och drog upp persiennerna och la mig och kollade ut för se om jag hade lyckan att se mer blixt. Men då började det klarna upp istället, typiskt min tur det där :p

Shopping

Fick med mig några fynd hem idag från birsta.

Sjal från Monki ca 38:-
Leggings från Monki 250:-
Tubtop från Vero Moda ca 55:-
Skosnören från Stadium 39:-
Trosor från Hm 129:-


schema v 26

City Life

Måndag 11-1430
Tisdag 12-17
Onsdag 11-1430
Torsdag 1215-1915
Lördag 9-15
Söndag 11-16

Oscars

Fredag 15-23
Lördag 15-23

Fading into lights

För övrigt så håller Emelie på att slita ut sig totalt.

Hon har då jobbat hela vecka 24 + 2 pass på lördagen.
Sen jobbar hon hela vecka 25 när hon skulle varit ledig nästan hela veckan.
Men hon ska fan inte klaga. Hon har jobb och det är hon glad över. Hon som är i så stort behov av pengar
är riktigt lycklig. Som hon sagt några dagar nu. Sova kan hon göra när hon är död :p

Pyss&kram!

+

JAG HAR TRÅKIGT!!

Sommar innebär jobb

Hallå i rutan!

Som rubriken säger så kommer min sommar vara fartfylld med en massa arbete, vilket jag självfallet tycker är helt jävla underbart!

Har även börjat lära in mig sommarmenyn at oscars. Vilket känns underbart och efter midsommar kommer jag väl få hoppa in mer och mer. Och då kommer jag troligen hålla i förrätter och desserter ganska mycket. Så kommer väl springa emellan City Life och Ocars en del. Men det gör inte mig något. Ju mer jag kan jobba desto lyckligare är jag.

Eftersom jag är en sån person som vill ha lyx runt omkring mig så måste jag ju jobba mig upp till toppen för att få den lyx jag vill ha.

Planerar ju en USA-resa igen men då tror jag ska stanna längre och försöka kanske jobba lite om jag får in någon fot någonstans. Eller resa runt och se en del städer. Skulle gärna vilja se mer av San Fransisco. Men vill gärna se Washington och några andra städer. Det beror ju helt på vilka som ligger i närheten och såna saker.

Men i alla fall. Så här ser nog mina närmaste veckor ut. Kan bli någon ändring här och där.
Detta är ju bara mitt schema at City Life, sen om det blir något på Oscars vet jag inte. Blir som sagt schema efter midsommar :)

v 24
Mån 12-19
Tis 11.30-14.30 Oscars 18-21.20
Ons Oscars 15-21.30
Tors 11.15-19.15
Fre 10-16
Lör 12-16
Sön 11-16

v 25
Tors 11-14.30

v 26
Mån 11-14.30
Tis 12-17
Ons 11-14.30
Tors 12.15-19.15
Lör 9-15
Sön 11-16

Kanon!

Studentveckan är över och jag är lycklig! Det här var varit en toppenvecka och jag är glad att jag fick fira den tillsammans med den bästa klassen, HR07A!

Efter 12 års skola så står man nu där och är helt skolfri. Visst finns det stunder då det känns tomt. Men just nu har jag jobb att falla tillbaka på. Är kanske inte samma sak men det är ändå en säkerhet.

I onsdags pyntade vi vagnen och den blev inte alls fager, bilder kommer väl senare antar jag. Torsdagen var den stora dagen och jag är lycklig över att vi fick solsken och knappt nå moln på himlen! Det gjorde dagen ännu bättre.
Trea på trappan blev vi också. Ingen på hotell och restaurang linjen har någonsin varit så duktiga och jag säger att nästa års treor har väldigt mycket att leva upp till!

Vi hade studentmottagningen uppe i Allsta hos min moster eftersom Andreas min kusin tog studenten samma dag. Vilket jag tyckte var kanon också för då blev det roligare istället för att jag hade suttit hemma hos mamma eller pappa och bara varit typ.

Fina presenter fick jag, tack alla sjukt mycket!!
På kvällen åkte jag in till stan och gick på stads eftersom det var där allt hände ;)
Jäkligt slut var jag kl 11 så var inte jättepeppad på att festa. Men jag hade ändå roligt och drog hem runt 2tiden.

Fredagen blev det så att man låg i sängen hela dagen tills man skulle upp och jobba i 3 timmar. Känns bra att man hade 2 kunder på dom tre timmarna, haha. Mamma och Janne kom så dom höll mig sällskap ett tag. Sen åkte jag hem gjorde mig klar och började förfesta. Kom lite folk och det var mycket trevligt. Tråkigt nog att när vi skulle gå så var det nära på att bli fight. Mitt cykellås gick även sönder pga någon jävla idiot skulle bli förbannad och slita tag i min cykel!

I alla fall så fick vi iväg alla och jag, Malin och Filip gick ner till stads där det var ett bra drag. Där hade jag svinroligt och det blev mycket dans och 1 eller 3 drinkar ;p Jag och Malin tog sista bussen hem och efter det var man ganska slutkörd. Men inte slutar jag för det inte, nej nej.

Igår började man om igen. Då var man bjuden på Casinot med jobbet för en sommarbuffe och massa rolig underhållning. Det var Norrvidden som stod för allt. Tråkigt nog så är man under 20 så fick inte gå upp i sjävla spelhallen. Men det gjorde inte mig något utan jag hade mycket roligt ändå. Gick hem och vara hemma någongång vid 12, småfull och trött så jag la mig i sängen och slocknade nog ganska fort :p

(Bilder kommer senare!)
http://www.youtube.com/watch?v=eLTYiPgn4mkhttp://www.youtube.com/watch?v=eLTYiPgn4mky

STUDENTEN 2010


Ibland..

.. Kan jag känna att man kan bli småutnyttjad för att man bor så nära stan.

Jag har ingenting emot om mina nära vänner vill stanna över eller något i den stilen.
Men när vänner som inte jag pratar med ofta frågar ifall dom kan få crasha här så
känner jag bara att näe vafan, dög det inte förut så duger det inte nu heller..

Så, då har jag fått det sagt.

1 dag kvar!

FÖR IMORGON TAR JAG STUDENTEN!


SJUNG:
"FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!"


Vax & brun utan sol

Tjena.

Malin och jag har idag köpt allting som vi ska pynta vagnen med. Så nu är det bara att få tid att göra det också. Även spreja lakan så man kan sätta upp dom!

Vi sprang även runt lite på birsta och stan för att köpa skrubbhandskar, och jag köpte vax till benen. Vi fick även tag i studentbiljetter till stads så nu är det fullt ös medvetslös både torsdag och fredag!

Som sagt, köpte ju vax och nu har jag provat att vaxa benen. Det gjorde ganska ont faktiskt, speciellt på ställen där huden är lite extra tunn. Så resten blir det med rakhyvel imorgon. Har även kletat in mig med brun utan sol så en gång till ska jag hinna med det imorgonkväll. Sen har jag ingen tid för mer. Då ska mamma få tillbaka den, haha.

Rensar

Jajamensan, du läste rätt!!

Jag har tagit bort alla mina lådor som jag hade i min stora gardurob så nu kan jag faktiskt även gå in i den. Min lilla walk-in-closet!
Ska ta och rensa här på skrivbordet också så jag får någon jäkla plats.
Just nu tar ju Hubert upp all min plats och det är inte det fagraste eller hur jag ska säga.

Har lagt märke till att alla mina grejer går sönder just nu, även fast det varit ett tag nu.
I alla fall, mobilen drog åt helvete på min födelsedag och det är fan en månad sen nu. Borde få tillbaka den snart tycker jag. Datorn gick också för några veckor sedan, pappa skulle kolla på den men har inte gjort det än. Så här sitter jag med en bärbar dator som jag fått av Isabella och David, svinsnällt är det i allafall. Den fick jag ju förra året så. Problemet är bara att det inte finns någon Y-knapp. Så får sitta och dampa på den för att jag ska få fram någon bokstav.

Men förhoppningsvis nu när han har fått till hemma (pappa alltså) så ska han väl försöka fixa datorhelvetet. Det är bara krångel med den där jävla dumburken alltså.

Om jag skulle fokusera på det positiva istället så skulle det nog stå "FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FÖR JAG SKA TA STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!!"

Troligen skulle det nog stå enbart så också. Men det kommer det också haha!

Ja så äre!

Nu tänker jag fan smörja in mig med brun utan sol.


Så nödvändigt

Är det verkligen nödvändigt att lägga sig i?
Det är väl mitt problem i så fall eller hur.
Alla kan inte, vissa kan. Här kan alla.
Bara onödigt tjafs..

L-L-Ledig

Egentligen har jag väl varit ledig sen jag slutade praktiken, men har ändå haft över mig lite skolarbete kvar. Men nu är ingenting kvar och jag är så himla glad över det.

Berättade ju att jag hade införskaffat en systemkamera, en canon 1000d :) Är supernöjd med den men nu måste jag bara lära mig den lite bättre ;)

Och nu är det bara en vecka kvar till själva D-day! Ojoj, vad jag är peppad. Jag tror det kommer bli så jäkla bra.

Imorgon ska vi även dansa med klassen så vi får in guldtrofedansen, annars är det kört känner jag!
Vi ska också äta middag uppe på våningen med våra älskade lärare och se till att dom blir lite rund under fötterna. Annars är det fan dålig stil tycker jag. Tror nog ingen skulle kunna vara så jäklig med våra lärare så dom skulle filma heller.

Men jag ska ta och fortsätta med min klänning :) Kanske fixar till något annat, måste leta kläder inför imorgon också. Mycket nu hurrni!



RSS 2.0