YUCK!

Blääää, igår när jag hade skrivit klart inlägget här och kollade fc så fick jag reda på att jag hade för långt ifrån vg-gränsen i trafikant men att jag kunde få göra om ett prov som var mitt sämsta, vilket jag känner att jag inte orkar. Jag är så himla skolless nu så det finns inte, jag fattar verkligen ingenting. Min hjärna har liksom hamnat på off-knappen..

I alla fall så fick jag veta att jag klarar naturen som jag trodde jag skulle sabba, och svenskan gick galant, kan få ett vg till hösten om jag vill. Och i projekt och företagande så skulle jag göra en uppgiftshäfte så skulle jag få g i det äckelämnet också. Men som sagt, som jag sa så har jag verkligen ingen hjärna nu. Den ligger verkligen på helt andra saker. Som beach 2009, party, polarna, gatufesten, allt roligt vi kommer ha i sommar och såna saker, hur jag ska göra för att klara körkortet på bästa och snabbaste sätt, så att jag kan ha bil i sommar och såna saker.

I alla fall, jag försökte plugga lite grann på musiken förut, men allt var en enda röra så jag fattade ingenting, men ska i alla fall skriva klart det här nu snart och sen hoppa bums i säng och läsa klart det och se ifall jag får in något sen.

Och så ska jag troligen börja med körkortet på riktigt nästa vecka när jag inte har något kvar i skolan :)

nu tänkte jag inte skriva så mycket mer utan istället slänga mig bums i säng och läsa på musiken och se ifall jag fattar något med min avstängda hjärna.

That's all folks!

Slutspurten mot sommarn

Tjena mittbena!

Idag gjorde jag mitt sista prov på trafikantkursen och har redan ett starkt g i den kursen så han visste inte riktigt vilket betyg han skulle sätta. Jag hoppas på ett vg, för jag hade bara ca 20 poäng ifrån. Men oftast när jag förväntar mig ett vg så blir det alltid ett g. Så var det ju i nian i engelskan, när min dumma lärare sa att hon var lite tveksam om hon skulle sätta g eller vg, och så sätter tanten bara g, jag menar, hallå! Det är ju i nian läraren kan vara lite snäll ifall man ändå ligger bra i ett ämne så att man får någon poäng mer i slutbetyget liksom. Äckligt irriterande var det i alla fall, jag var sur i flera veckor och jag hoppas jag inte blir det denna gång.

Ja just det! Jag skulle ju mejla min musiklärare, haha. Ska ju ha prov i musik på torsdag I think och jag har fått reda på sidor och allt men han ville att jag skulle mejla, vilket jag alltid glömmer. Han ville även att jag skulle mejla honom innan jag stack till USA också vilket jag glömde. It is so me! :D

Aja, jag orkar inte så mycket mer just nu. Så jag avslutar nog det här inlägget och skriver något nytt imorgon eller så :)

That's all folks!

Fredagens bravader!

Åh herregud vad roligt vi hade det! Det hände inte mycket förrän när grabbarna kom vid halv 12 på kvällen. Malin och jag som hade tänkt ta sista bussen in och så. Men nej då, så blev det inte heller xD

När dom kom fortsatte vi köra hora och jag fick ju såklart göra alla till min hora till sist blev jag också hora, men jag behövde inte göra något. alex kunde inte spelet så bra liksom xD
Till slut började kl bli över 12 och närmade sig halv 1 så då skulle vi åka in till aveny, inne i stan moonade alex till alla på gångvägen, vi hade svinroligt bak xD Tills vi kom till ok och sven och vi alla andra upptäckte att rutan inte gick att hissa upp. Det var inte så himla roligt, som tur var fick vi veta idag att det bara var en säkring som hade gått.

När vi hade tackat och betalt sven så åkte han hem och vi betalade in oss på lyset, där var det inte alls mycket folk, men roligt hade vi ändå. Det blir lite dricka sen var malin och jag ganska riktigt pepp på att shota, det blev så att andreas, jag och malin shotade och så klart blev det en mintushot. Jag tog min sist och bartendern trodde jag skulle behöva vatten, äsch, sån mes är jag inte liksom. Efter ett tag upptäckte jag att jag hade suttit i någon utspilld öl eller cider och malin hade spillt sin öl över sig, så vi går in på toa och ska få det torrt, ganska bra då att dom hade en såndär blåsmaskin för händerna :p Dock blev ingen av oss torr xD Men efter svennebanan och träffat lite kändisar så stack vi vidare till BK när lyset stängde. På vägen ner till BK var ganska vild, malin sprang in i mig och fick mig nästan att ramla, grabbarna var helt galna och vi hade måttligt roligt! Väl nere så träffade vi på lite mer kändisar och hälsade och shit, dansade lite och till slut köpte vi oss en cider malin och jag. Bartendern, ena utav dom var ju helt-okej-fin så tyckte väl jag att han skulle ge mig en highfive och sträckte ut handen, fick en och blev jävligt nöjd, dock ville jag ha en till.

Men efter en stund vet jag inte vad som hände men andreas och jag kom på att vi skulle bita alla som vi var med och att efter det skulle vi bita varann. Inte skönt direkt men det var jävligt roligt, tills dagen efter ;)

När vi skulle dra därifrån skulle jag ju såklart ha en subwaymacka för jag jobbade ju dagen efter. Så jag ska göra något mot alex och han bränner mig med sin cig mitt emellan tummen och pekfingret, kändes inte direkt men någon skrek och då tog jag väl bort handen antar jag. Dock sved det jääävligt mycket på lördagen när jag började jobba. Simon och jag började i alla fall tokspringa till subway och efter ett tag insåg jag att jag inte skulle hinna med bussen, det var inte så roligt tänkte jag. Försökte nå mamma men hon sov som en stock, till slut fick jag tag i pappa och han sa åt mig att ta en taxi, så helgens bravader gick inte helt rätt till men vi hade jävligt roligt! Det vill vi se mer av liksom :D

That's all folks!


RSS 2.0