03:00

Natten mot tisdag somnade du in, blev befriad från sjukdom och plågor.
Du fick äntligen träffa mormor igen efter alla dessa år av saknad.
Det såg ut som du sov, men denna gång fridfullt och lugnt.

Jag är glad över att det gick fort och att du inte kände någon smärta.
Men det är en stor sorg att du behövt lämna oss.

Älskade Morfar Lennart Sundberg 31-04-01 - 10-01-26


Shoes

Hallå!

Införskaffade mig ett par nya skor idag. Nu blir det att leva fattigt ett tag, men tycker det var värt det.
Antar att jag behövde nya skor, hittade dessa och blev förälskad.



Scorett 799:-


Hejdå..?

Hela jävla nilen rinner ner för kinderna. Jag kommer inte ens få säga hejdå..
Det här är så jävla jobbigt, jag har varit stark ända till nu. Nu vill jag bara försvinna.
Jag har varit den som har stöttat mamma och varit en pelare för henne,
nu är det nallen som får vara min.
Det är fan svårt..

dresses

Hittade några olika studentklänningar som kanske skulle vara något.
Jag tyckte allihopa var fina, men speciellt den uppe i högra hörnet :)


Photoshop


Försökte trixa lite med ögonskugga och ögonfransar för en stund sen!



Little bit of blue

Hallå!

Vaknade imorse ungefär 7.20, skulle upp tio minuter senare. Det är ju så klart att man vaknar av att Hubert gör sig hörd, vilket inte är ovanligt vid den där tiden. Jag gick upp och drack vatten sen så gick jag och la mig igen. När klockan ringde och jag snooza, så hör jag en jävla smäll med något som går sönder. Det är tavlan som jag ställt på min nya bokhylla som ramlat i golvet och SÅKLART är det Hubert som har rivit ner den. Ibland undrar jag om det är djävulen själv i honom.

I alla fall så fick jag ju plocka upp allt trasigt glas och ställa undan allt. Och ringa pappa och be honom köpa en ny ram när han ändå skulle på Ikea och byta min låda som var trasig. Så nu imorgon lördag ska vi sätta upp alla tavlor som jag har och formatera datorn eftersom det är nå jäkla cpfel på skiten. Blir så less på att det alltid ska krångla, det kan inte vara riktigt bra någongång!

Jag kanske för en gångs skull får till skiten så att det slutar krångla. Men man ska aldrig säga aldrig, bara för det så kommer väl skiten att krascha också eller något.

Är trött som satan också, blir en riktig hemmahelg nu i helgen, förutom att jag måste jobba på söndag, men det är ingen fara, förhoppningsvis inte dundermycket folk så jag får jobba ihjäl mig :)

Adjö!

Déjà vu

Hallå!

Känns lite som déjà vu just nu. Fick idag reda på att min underbara lärare + mentor ska sluta tillsammans med oss. Har inte det hänt en gång redan? - Jo vänta, det hände ju i 9an också, samma sak där. Min underbara lärare + mentor slutade tillsammans med oss och flyttade ifrån stan.

Det var väl allt jag ville få ur mig nu, adjö!

Saturday fever

Hallå.

Igår var en bra kväll, mycket roligheter och mycket skoj.
Speciellt när vi lirade Airhockey och gituarrhero, sög på det men ändå. Jag tog tillbaka värdigheten när jag kämpade på airhockey ;)

Tog även och provade en svart peruk, jag tyckte det var svingrymt medans malin tyckte jag var svinful xD

Hemma här så brakade frysen ihop, så jag satt på golvet ett bra tag för att få ihop skiten eftersom malin var tvungen att få ut sin äckelexplorer xD

Adjö

Photoshop


Lyckat Emelie!

Hahaha! Tänkte bara berätta att eftersom jag är så himla duktig så lyckades jag låsa ut mig själv i enbart leggings, linne & munkjacka i tisdagskväll. Som tur behövde jag inte stå ute nå länge utan lyckades få grannen att höra mig när jag knacka på portdörren.

Och igårkväll när jag duschade sisådär 22:40, så lyckades jag på något jävla konstigt vänster utlösa brandvarnaren som sitter i hallen (precis utanför toan :s). Så kan ju påstå att jag höll på att skita på mig när jag hörde det och slängde på mig en handduk och upp på en stege och drog ner skiten och ur med batteriet. NO MORE! Tur bara att pappa hade lämnat stegen här annars hade jag inte fått ner skiten xD

Det var min superduktiga vecka - HITTILLS! xD

Adjö

Blivit knäpp

Hallå!

Nu har Hubert gått och blivit knäpp också.
Han springer runt och ska hoppa på mig i sängen och in under skåp och in i påsar.
Rev för en stund sen ner en tavla också. Hoppas han lugnar ner sig snart!

Adjö


Bredband beställt!

Hallå!

Ungefär 2 dagar tills skolan börjar igen. Känns ganska skönt ändå eftersom man kommer tillbaka till "vardagen" och är ännu ett steg närmare studenten hurrni!

I alla fall. Idag, vad har vi gjort idag? - Sov ganska bra i natt tills pappa ringde och väckte mig eftersom han skulle komma hit och skruva fast sängbena ordentligt. Sängen åkte ju fan bara fram och tillbaka hela tiden, ganska creapy när man skulle lägga sig i den och den bara stack iväg liksom. Men nu är det fixat så jag kan sova lugnt ikväll.

Det jobbiga är bara att jag måste bädda om sängen och det orkade jag ju så klart inte med "imorse" när han hade fixat det. Så underlakanet bara ligger där typ som i en knöl eftersom Hubert varit där och lekt också. Men det måste jag fixa nu sen innan jag hoppar bums i säng.

Idag då? Ja, jag satt mig ju vid datorn medans pappa var här och vi skulle tillsammans fixa bredband, och eftersom jag inte har någon vanlig telefon så fick han ringa på sin mobil, för att fråga om mitt tele/radio/dator"jack" funkade eftersom det ser så konstigt ut. Men det var inga problem. Så när jag väl skulle fixa det där och pappa hade åkt, så fick jag inte fram helvetessidan. Så då blev jag grinig och fick istället senare åka till pappa och beställa det där, men det är kirrat och klart nu så det kommer väl nästa vecka förhoppningsvis!

Vad mer då? Jo just det, tog och gjorde mig klar för dagen och stack bort för att lämna in papperna för att det är godkänt med här där jag bor, sen åkte jag bort till willys i birsta för att handla lite, fick med mig sjuhelsike mycket lättdryck och sånt hem. Det enda ätbara var typ enbart rotsaksgratäng som jag åt idag till middag plus 1 kg blodapelsiner, som det knappt var något "blod" i. 

Fick även dåliga brev hos pappa idag, att jag skulle betala tillbaka över 2500 för underhållstöd som jag inte skulle ha fått eftersom jag inte bodde hemma under november och december, det gillas verkligen inte. Så jag bad pappa att han skulle fixa det så jag hoppas han gör det så fort han kan. Inte alls roligt!

Sov gott sen vänner. Adjö


Ica-Ulf, bäst hittills



Så jäkla klockren video! Det är pricken över i:et. Han gör det så jäkla bra också! xD

RSS 2.0