Skydiving!


Dom minuterna i flygplanet, jag var jävligt nervös.
Det blev bara högre och högre, till slut var vi uppe på 4000 meters höjd. Och dom slänger upp dörren och folk börjar röra på sig, detta går riktigt fort, alla var ute ur planet på under 2 min. Killen ber mig flytta över mitt ben och sen så börjar han bara gå fram emot dörren. Jag kunde absolut inte få honom att stanna, så står vi där vid öppningen, kanske högst 10 sekunder & han lägger mitt huvud på sin axel och jag är livrädd!
Efter det slänger han sig bara ut, jag skriker som en dåre och blundar!
Men vilken känsla, adrenalinet pumpade men jag var vid medvetandet. Vi faller fritt kanske 200 meter och under dom så snurrar han mig flera varv, skriker så klart ännu mera!

Till slut drar han i snöret och fallskärmen vecklas ut. Vi flyger upp kanske 10 meter och efter en stund undrar han om jag varit så nära ett moln förut, vilket jag inte har och vi åkte igenom det. Hur läckert som helst, han ber mig efter en stund att hålla snörerna till fallskärmen, jag skriker nej men han får mig att göra det ändå. Husen blir bara större och större och till slut börjar vi närma oss marken, han svänger till vänster som en galning för att komma på "landningsbanan". Jag försöker få upp benen mot magen och till slut landar vi sittandes i gräset! Jag klarade det!!


Tre och en halv dag kvar ..

.. tills planet fran san fransisco lamnar marken. Sa nu har vi 3 fullplanerade dagar framfor oss. Imorgon, mandag ska vi ta med oss picknick korgen och aka upp till bergen Yosimte national park och kolla pa alla fina vattenfall och bara njuta utav den fina utsikten som vi blickar emot. Pa tisdag sticker vi tidigt, tidigt for att aka ivag till kusten och spendera en natt dar med lite shopping och mysigheter. Direkt darefter sa sticker vi upp till san fransisco och spenderar sista natten pa hotell och shoppar lite och sadant. Sen pa torsdag vid 12 lyfter planet fran san fransiscos flygplats mot stockholm arlanda. Sa jag kommer vara hemma helt i sundsvall nagongang vid 8tiden pa fredagkvall! Det ska faktiskt bli riktigt skont att komma hem till sin egna sang men det trakigaste utav allt ar nog att lamna alla dom har underbara manniskorna jag traffat pa den har resan, jag kommer defenitivt tillbaka!!! Forsoker ju prata in mig hos Chads lillebrors flickvan Tammy att nar dom skaffar barn ska dom ringa efter mig sa kommer jag som Au pair, och samma sak har jag sagt till Bettan och Chad ;)

Igar lordag var det alltsa stort brollop!! SA UNDERBART FINT! Jag som aven hade sagt att jag INTE skulle borja grata, ja vad tror ni jag borjar gora, jag borjar ju saklart storbola.. Nar alla vi tarnor och killarna hade gatt in sa kom ju saklart min underbart fina syster Bettan in tillsammans med Kjell. Nar jag sag henne sa foll saklart nagra tarar och mer blev det nar Chad skulle saga sitt "du ar mitt igar, du ar mitt idag, du ar mitt imorgon". Ungefar nagot i den stilen, han kunde ju inte heller halla sig sa mina tarar rann, Gregs (bror) tarar rann och Chads tarar rann. Och massa mer of course, sen sa blev det in till middagen, mycket trevligt. Det blev ju brudparets vals ocksa, sa tjusigt! Och sen sa klart blev det ju av med strumpebandet for bettan och latexstringen for chad som skulle kastas till alla singlar, dock fick jag inget av det. ;)
 
Sen var det upp till bevis nar det gallde dansen, dock dansade jag inte sa himla mycket utan det var en del som holl sig i koket med personalen, MYCKET trevlig personal maste jag saga, tummen upp for dom. Dar inne bjod dom pa shots av nagon italiensk likor och vattenpipa med chokladmint smak, mumma. Jag tog ju saklart for mig eftersom vattenpipa kan man inte saga nej till xD Sen sa larde jag ut lite om hur man kunde gora med mun mot mun att ena andas in och andra blaser roken i dens mun. Svinskoj hade vi verkligen. Sen nar ena killen borjade skulle packa ner potatismosen sa var jag tvungen att slanga in en kommentar pa att den var svingod och fragade ifall vi kunde fa med oss lite hem, ja da fick vi en hel plat for typ 50 pers eller nagot sant. Ojoj, sa skrev han pa foliet "Going to sweeden". Exakt den stavningen ocksa. Det var sa himla roligt. Och nar festen var igang riktigt och alla var lyckliga och glada, anna och jag hade javligt ont i fotterna sa kom ju jag pa det att jag skulle ju skriva i gastboken, jag borjade med att skriva att jag skulle forsoka skriva i mina nya naglar, inte det lattaste you know. I allafall sa borjade jag klura pa vad jag skulle skriva, person efter person gick forbi mig och ena killen som stog ute for att halla koll pa alla taxibilar och sana saker stannade och fraga i fall jag inte var harifran, och fragade hur sverige var ifall vi hade sno aret om och sana saker, sa da stannade jag ju upp och prata med honom. Sa medans jag prata med honom sa stannade ju en annan som jobbade dar och pratade och det var hur trevligt som helst, sa jag fick han kocken att skriva i gastboken ocksa, han forsokte sno lite av min plats men det fick han minsann inte x) I alla fall sa gick dom och jag skulle ut och sta runt brudparet for deras sista dans innan dom skulle dra till hotellet, jag gick tillbaka sen nar det var klart for att skriva KLART mitt. Tror ni inte jag fick hora da av han kocken "Men, ar du inte fordig an, gud vad du skriver" och en gang till typ samma sak och till slut sa var jag bara tvungen att saga at honom xD Men det var roligt, jag fick ju respons i alla fall. Sa aven at honom att han kunde komma och halsa pa oss i sverige nagonting, dock sa kommer ju troligen det inte handa eftersom han inte fick email eller nagot xD Sa shit happens you know xD 

I alla fall sa har jag haft en javligt rolig resa och att nu ska jag bara lagga over dom flestas bilder pa mina minneskort sen blir det att packa till sa det ser bra ut och inte for tungt for att sen sova jarnet for imorgon sticker vi kl 7 pa morgonen, sa sov gott allihopa!

That's all folks!



"Dude, do you take Bettan.."

Bomber & tomater!



 

 



 Sa javla stortskont! I love it! Det var javligt langesen man kolla pa dom har filmerna nu. Jag kommer ihag nar vi satt i datasalen pa ljusta och kollade. Anton hade inte sett crack karlsson forut sa nar han sag den sa holl han ju pa att do. Det var sa javla rooooligt! Jag tanker pa det varje gang jag ser den, hor liksom hans skratt i mitt huvud xD

Samma sak med pa varshowen "UHM,UHM, buttn" typ i alla fall, Milla du kommer ihag eller hur :D Svinroligt hade vi da i alla fall, saknar dom tiderna ju! Synd att det ar sa himla manga personer som har blivit forandrade. Men it's all good. Men det ar aldrig forsent att gora nagot at den saken!! :D

"You look sexy in that dress"

Hello you guys!!

Min dag har varit svettig, riktigt skon och riktigt varm! Och jag klagar verkligen inte, forutom att jag inte fatt nagon riktig branna, forutom pa NASAN! Men jag svar nu ska jag fan pressa imorgon, blir att ligga pa filten och bara steka imorgon hoppas jag, kanske fatt lite farg men det ar inget som syns sadar jattemycket direkt. Sa ska jag aven gora naglar pa fredag I think. Vi ska val forsoka hora med Tammy vilken salong hon varit pa for hennes satt valdigt bra. Och jag har ju planer pa att ha dom kvar hur lange som helst, sen far kanske Anna gora lite pa mig i sommar eller nagot sant :)

Annars idag sa har jag stekt, of course. Klev upp som en HELT NY manniska, inte sa konstigt tanker val ni nu va.. Men sa var det, fick sova ut lite grann, till nio i allafall, det var riktigt skont, sen sa klev jag upp med stralande sol och drog pa mig bikinin pa en gang saklart! Gick ut och stekte ett tag sen sa stack jag och kollade lite pa bdb och sag att MILLA den dumma kossan hade ju sprackt mitt lur, sa nu far jag val ta och lagga upp nagra bilder senare, nu blir det inte for snart ar det mat!!

Och jag ringde och beratta for mamma idag ocksa om min fodelsedagspresent fran alla har. Och hon skrek i telefonen "NEJ GJORDE DU, GUD VAD ROLIGT! HUR KANDES DET?!" Hon vart helt overlycklig att jag hade gjort nagot som hon hade velat gora i 30 ar men att nu var hon for gammal tyckte hon. Hon blev ju uberglad verkligen. Undrar bara hur det ska bli med pappa nar jag berattar for honom senare om ungefar 1 1/2 timme ;/ Det kommer nog ga skitbra han ar nog inte skeptisk alls, jag trodde mer att mamma skulle vara det eftersom hon ar sa hysterisk om att jag ska ta pa mig solskyddskram och sana saker. For jag satt pa hogtalaren nar jag berattade och alla borjade skratta. Det var jatteroligt!

Anna skulle klippa sig idag sa hon och jag akte dit medans marlene, kjell och kristina stack till wal-mart och shoppa los dar.. Hon var klar ganska fort sa vi stog nog en halvtimme och vantade pa att marlene skulle hamta upp oss sa vi gick runt lite dar och vi fick varldens blickar typ som att vi skulle varit nagon slags alien or something.. Men det var skont vader, varmt och soligt.. Brillorna glider pa varje gang man gar ut utanfor dorren!

Nar marlene kom och hamtade upp oss akte vi ocksa bort till wal-mart och kollade lite, kakade pa donken, den vi at var mycket god och finns inte i sverige, dock hittade vi inget pa wal-mart, eller jo jag hittade smink.. 3 mascaror som ar svindyra hemma och cover girl foundation. Blev ocksa en rouge och en lappsyl som fick folja med hem. Annars hittade vi inget alls. Men det ROLIGA var ju att nar vi stog utanfor wal-mart och anna skulle tanda en cigg sa kommer det en kille och cyklar forbi oss och slanger upp den kommentaren till mig att "You look sexy in that dress". Det var riktigt roligt och det kommer nog sitta fast i mitt huvud under hela den har resan att pa min forsta riktiga dag som 18aring sa fick jag hora att jag sag sexig ut xD That really mad my day brighter hahahahaha! Jag tror dock inte att han horde att jag sa tack efterat nar jag val fatta att det var till mig. En kvinna som skulle in pa wal-mart kollar pa mig och sager "ouh, that was a compliment". Och saklart sa faller bade anna och jag in i skratt..

JA JUST DET! Igar nar vi var pa Target och skulle prova bhar sa skulle vi ta provhyttarna mittemot varann, sa jag valjer ut en och anna oppnar dorren mittemot for att kolla om den ar ledig, saklart ar den inte det och hon smaller den rakt pa en tjejs RUMPA, faaan vad vi garva nar det tog stopp och vi forsokte verkligen vara riktigt diskreta med det ocksa men det gick ju at helvete som vanligt. Och idag nu sa sager hon det att hon kanske ska borja ga ut pa krogen med mig. For nu ar vi ju dom tuffaste brudarna i stan liksom, vi kor varat race och vi kommer att kicka ass! Nae gud jag alskar min kusin, she's the best, hon ar sa brutalt snall sa det finns inte, och hur roligt har vi inte da. Hon sa det idag nar vi kakade. Hon ar inte med an arton hon heller. Asbra sager jag for vi diggar bada samma grejer ungefar. Tillsammans ar vi sa javla cool!! :D

Asch, nu tankar jag fan inte skriva na mer, ska istallet ga ut till dom andra och vara lite social med familjen. Jag kommer val halla er lite uppdaterad aven om det blir sallan och mycket xD

That's all folks!

Min fodelsedag!!

HAHAHA! Tja everyone! Min fodelsedag har varit  underbar, fick den basta presenten ever! TACK BETTAN, CHAD, ANNA, MARLENE, SOFIA, KRISTINA OCH KJELL!! Hur javla bra som helst maste jag saga, ni kommer att smalla av nar jag visar er film och bilder, jag kommer ladda upp EN bild nu i smyg sa ni kanske far en aning om vad jag gjorde :p

Bade Chad, Anna och jag gjorde det, ni kommer verkligen smalla av!! Speciellt MAMMA, ANNELIE och PAPPA! Omg, ni kommer att dooo! Men det var sa javla roligt och ni fattar inte sjalv forens ni har gjort det sjalva och upplevt det sjalv. Jag hade ju ingen aning, sa forst nar dom kom fram med kortet i morse och gav mig en champagne med juice sa borjade jag ju att bola, of course! Sa at vi brunch och gjorde oss i ordning, satt oss i bilen och drog i vag, som sagt, jag hade ju absolut ingen ANING om vad som skulle handa, jag akte med bettan, chad och sofia och dom alla visste ju vad som skulle handa. Bettan borjade bli nervos nar vi borjade narma oss och chad fragade hela tiden mig om jag var narvos och jag sa ju att jag inte var det vilket jag inte var eftersom jag hade ju ingen aning, sa nar vi kommer bara i utkanten av dar vi skulle stanna sa sager bettan "Du far ju stalla sa mycket fragor som helst om detta nu". Jag hade ju fortfarande ingen aning om vad som skulle handa, sa nar jag ser skylten sa sager jag bara "Ni far inte gora sa har mot mig" och borjar ju bola igen nar vi akt forbi skylten. Vi stannar och jag bolar och bolar. Och jag fick ju gora som jag ville, ville jag sa fick jag men ville jag inte sa var det okey ocksa, men jag hade ett bra team sa jag sa att jag skulle gora det, jag fick bilder och FILM, sa nar jag kommer hem har vi film och bilder att kolla pa allihopa!! 

GUD det pirrar i magen pa mig nu nar jag tanker pa det till och med!! Herregud Emelie, du gjorde det ju verkligen!! Det har har i alla fall varit varldens basta fodelsedag och jag tror ingen av er kommer att ha det lika bra som jag har haft det. Aven att jag inte ens fattade nagot nar vi akte dit, det ar emelie i ett notskal det :D Men guud, vilken javla underbar dag jag har haft, och sa fick jag sushimiddag pa allt, forsokte ata med pinnar men gick at pipan of course xD


VET DU VAD JAG HALLER PA MEED??!!!!!!

PICTURES!


Friday night

 Tjenare Sverige, inte for att sverige laser min blogg men vafan xD

Lite ovan nar det galler tangentbordet har eftersom dom inte har dom dar bokstavarna som vi har, du fattar vad jag menar. I HOPE!! Annars ar du en IDIOT!! :o

Kanske ska borja skriva pa engelska?? HAHA, ja det gor jag ^^ forlat for min doliga stavning i sa fall!!

I woke up around half 10 this morning, bettan was in the kitchen and making alot of noice ;o I just turned my head and said good morning and tried to get up, not the easiet thing to do when youre tired. When I finally got up everyone got up and we made breakfast, scrambled eggs, bacon, toast, coffee and milk. Really good, Sofia is a good cook.

It was a little bit of sunshine in the morning but then it started to rain and now it's has rain all day. Not funny, but we're getting better weather soon i hope. We got a little bit of round tour too today, really fun. We went shopping, the first stop was at the lickerstore. Well, i can tell you this, screw systembolaget, that's nothing to this shop. I mean should see the absolut vodkabottle or the bacardi razz bottle. I think it was on 3 liter or something. Really big, pics will come, i promise you :D

Then later this afternoon we went to chads work and we met the hole family. Real fun, we had decided to barbecue so chad invited younger brother kyle, older brother chris and father lance and mother judy. They all have gone home now only chris is left so we're drinking a little and talking alot.

I also think Iam getting tired. Not good emelie, it's only eleven o'clock here, in sweden it is about 8 o'clock in the morning, funny as hell, when everybody get up i go to sleep. The jetlag is coming now, one day late kinda. But its al good. Iam having a really good time.

Flip to swedish xD
kan inte beratta det har pa englska, skulle bli svinjobbigt, bara att skriva det dar var hur jobbigt som helst, fick sitta med lexikon xD i alla fall, jag skulle ta en smirnoff ice for ett tag sedan, da ska jag oppna den med tanderna, bettan skriker da som en crazy lady, att det far jag absolut INTE gora, fast jag gjort det forut, da kommer chads yngre bror, gor samma sak och hon blir helt galen, hon skriker till tammy, kyles flickvan forsoker fa henne med pa att jag inte skulle gora sa, och sa gor kyle likadant sen. Det blev en riktigt POUND IT dar kan jag ju saga gott folk, jag har haft ett mycket trevlig kvall. Nu blir det bild pa vara husdjur och en bild pa dom skrytsamma flaskorna, som sagt, systembolaget ar en fis i RYMDEN! Plus en rolig vits fran chads kontor!!!
Det ar miniatyrer sa tryck forfan!


That's all folks for now!

Turlock, CA

Hej alla glada ;D

tankte bara saga det att ifall ni vill prata med mig sa skicka ett sms sa ringer jag upp pa hemtelen, for det ar gratis om jag ringer hem, kan inte ringa mobil..

That's all folks for now!

RSS 2.0