Ibland chockas jag bara

Hallå!

Gårdagen var bra, var jävulskt slut och trött i huvudet efter många tidiga dagar. Skar mig även på vänstra pekfingret och det gjorde ju inte saken bättre. Blödde som en gris gjorde jag också. Men fick ju för första gången använda fingerkondom, tyckte jag var lite roligt.

Blev väl lite grinig efter halva lunchen och jag vet inte riktigt varför. Men ont i huvudet fick jag också så kan ha varit därför. Huvudvärken försvann inte efter att jag tagit alvedon heller, så försökte med att sova när jag kom hem. Det blev inte bättre ändå. Till slut tryckte jag i mig en ipren och då blev det bättre efter ett tag. Kan ju ha varit så att jag glömde bort skiten efter ett bra tag och när jag hade druckit lite.

Malin och jag skulle ju dra ut. Blev inte sån fruktansvärd stor utgång för våran del, blev mest dricka hemma hos mig, vi gästades av Jacke och Viktor också som kom vid halv 11 haha. Men det var trevligt och vi tog taxi ner till stan runt 12. Henry och Jocke sprang förbi precis innan vi skulle åka så dom kunde inte stanna :p

Tog bussen hem kvart över 2 för då var vi slut. Väl hemma så ringde jag pappa och sen somnade jag med hälften av kläderna på. Vaknade vid 5 av att det var någon riktigt konstig film på 3an :s Så då kom jag ju på att jag hade smink och kläder på så då gjorde jag mig klar för sängen och somna om riktigt jävla skönt. Vakna runt 12 och låg i sängen med hubert enda fram till 2. Riktigt jävla skönt. Sen åkte jag till birsta för att äta med pappa och handla lite. Blev en supremeburgare och cola!

Ikväll har jag tvättat, eller håller på. Sen vet jag inte vad som händer. Får se vad som händer OM någon vill busa kanske :)

Ja juste! Kollade massa bilder på facebook förut, jag blir bara chockad av vad ungdomar gör nu för tiden :o snacka om att ha hamnat i helt fel gäng enligt mig. Antingen så vill dom bara förstöra vardagen för sina föräldrar eller så är dom lycklig så. Jag tror dock inte jag skulle vara det. Men nu är det väl inte mig vi snackar om..

Back to the future!

Jaha, vad ska jag skriva om idag?

Har haft lunch mestadels denna vecka, har gått bra. Efter praktiken igår så åkte jag hem till pappa för att vi skulle äta först och handla lite till mig. Han skjutsade hem mig tillsammans med min cykel. Så jag tog min första cykeltur imorse. Var riktigt skönt när solen låg på. Inte lika skönt hem eftersom det regnade. Var helt dyngsur när jag kom hem typ så jag slet av mig alla kläder och la mig under täcket och poff blev jag jättetrött.

Halvsov fram till halv6 ungefär, så klev jag upp och klädde på mig och åkte till pappa för det fanns varken olja eller vatten i bilen. Så han hade lovat att fylla på. Så klart ska det alltid krångla så vissa gånger såg det ut som att pappa skulle slita sönder lite här och där. Men det gick bra till slut så jag fick mitt vatten och min olja.

Åkte efter det ner till mamma och hämtade lite sängkläder och usb-kablar. Min dator har ju gått och blivit knäpp. Så nu kan jag sno bilder från andras kameror också. Fick en tjuga så jag kunde åka och köpa köttsoppa, har ju varken pengar eller mat hemma så. Funderar på om jag ska ta och värma på den och göra massa klimp, sånt måste vara med! :)

Har en liten nostalgitripp här från när man var liten och älskade tillbaka till framtiden. Så jag slänger in en låt, the power of love och ett klipp med Johnny B Goode.
 




Underliga drömmar

Jag måste säga att på sista tiden har jag haft riktigt underliga drömmar. Jag förstår dom inte själv, vissa är mysiga och glada. Andra är lite skrämmande och dystra. Eller dystra kanske inte är det rätta ordet men jag kommer inte på ett annat för tillfället.

Som i natt var det jättekonstigt. Först drömde jag att jag var i mitt kök här på ömalm, och helt plötsligt fick jag in bongar som man får i restaurangkök, och folk beställde mat. Hade en kille här också som blev sur och sprang ut i trapphuset och jag sprang efter, varför vet jag inte. Helt plötsligt var vi på en stig och gick, och så kom det gående några kineser och drog in mig i ett rum. Fråga mig inte hur. Men dom försökte stirra in i mina ögon och göra något jävla konstigt med mig, men jag blunda och dom blev förbannade så jag kom därifrån på något konstigt jävla vänster. Och poff var jag tillbaka med den här killen .. Ja det var svinkonstigt, jag fattar inte riktigt själv.

Men som sagt, först var det en mysig och rolig dröm, sen blev den bara läskig :/

Tänkte inte bli så långrandig här för jag vill sova nu. Ska upp och jobba kl 08 imorgon. Blir lunch resten utav veckan också. Så slänger in några låtar som jag gillar för tillfället, speciellt den sista :p

Daniel Beddingfield - If you're not the one



David Gray - This years love



Slash ft. Fergie - Beautiful dangerous




Jensen Ackles

Detta blir dagens, eller kanske till och med Helgens snygging!


Deklaration

det känns riktigt bra att man får tillbaka på skatten, är väl egentligen ganska glad att jag börjat skatta nu. Det dras ju så man får ju egentligen aldrig se pengarna. Det är värre om man måste betala tillbaka som jag fick göra förra året. Då har man pengarna men måste betala tillbaka, inte roligt!

Men i år får jag banne mig tillbaka och jag är lycklig som jag vet inte vad! Får tillbaka 10lax och dom ska spenderas väl kan jag lova! Spara en del också ska göras, det är massa pengar, som att jag skulle få hela mitt körkort gratis ;D Hur nice är inte det då?

Ja i allafall, min helg har väl varit ganska jobbfylld. Först så praktiserade jag lunch på oscar på fredagen, sen kl 3 började jag jobba på citylife. Sen lördag började jag jobba 9-15 på citylife, sen vidare till oscars och praktiserade mellan 16-23,30. Efter det blev det att jag stannade kvar på oscar och tog det lugnt, grabbarna i köket tog lite afterwork-drinkar medans jag hällde i mig cola, jag körde ju. Fick agera lite taxi åt sanna också, alltid soft.

Idag har jag också jobbat, men på citylife mellan 11-16. Rebecca kom och hjälpte mig, hade en beställning och visste inte riktigt vart jag skulle. Men det gick bra och rebecca stannade med mig hela dagen, underbart :D

ikväll blir det bara datorn, sängen och tv skulle jag tro, orkar absolut ingenting. Måste kanske göra i ordning mat också men sånt är jobbigt och avancerat ;p


dagens inlägg

Blev ingen praktik för mig idag, hade massa trassel med en hel del grejer som jag helst inte orkar gå in på. Så jag klädde på mig och drog emot birsta för skulle handla lite med pappa, hade ju inga grejer hemma. Han hade lovat att bjuda mig på frukost, så jag fick varmkorv, kan lova att det var gott.

När vi handlat klart så åkte jag hem till mamma för att hon skulle hjälpa mig med mina problem. Så jag hoppas hon gör det nu också. Jag åkte till pappa efter det för han hade lovat mig lite bröd, haha. Så förde över massa pengar och sen skulle han även försöka byta batteri i klockan jag hittade hemma hos mamma, vilket misslyckades. Men jag skulle ju ändå ut till birsta igen för att ta ut pengar så då gick jag och fixade klockan så nu har jag en fungerande handledsklocka.

Medans jag var där så gick jag in på Panduro och träffade Johan, så jag prata en stund med honom och sen så såg vi Jocke, jag skulle ändå kila så jag träffade Jocke en stund också :) Han skulle prova glasögon så jag provade med honom, inte för att jag vet om jag hittade några som jag passade i. Jag kan aldrig vara riktigt seriös när jag håller på med såntdär.

Tror jag inte mår så bra heller, men vet inte varför. Massa tankar i skallen som bara snurrar runt, runt och vet inte vart jag ska göra av dom. Vissa dagar är det även jävligt tungt att kliva upp hur sängen. Och det är inte för att jag är trött utan jag vill bara inte visa mig överhuvudtaget..

Dagens snygging

CHARLIE HUNNAM
snodde bilden utav Milla, gillade den skarpt!


Fullt upp

Hallå!

Har alltså fullt upp nu, eller beror väl på hur man ser det.
Men i måndags så jobbade jag åt rebecca, 11-16. Så fick in några timmar extra där.
Sen igår, tisdag så hade jag kvällen på praktiken (oscars). Men där fanns det ju knappt något att göra så fick gå hem vid 19tiden, började 15.

Igårkväll skulle jag egentligen ha städat men orkade inte så det har jag gjort idag istället, det går ganska snabbt enkelt när man väl sätter igång. Det jobbiga är att ta sig i kragen och verkligen börja med skiten.
Så nu har jag precis haft visning på lägenheten eftersom tjejen som jag hyr av vill sälja den, är förståeligt när hon själv inte bor i sundsvall längre.

Dom kollade runt och hade väl egentligen inte så många frågor, den första gick bara runt och kolla sen drog han ganska snabbt, han ogillade att det inte fanns någon balkong.

Imorgon vet jag inte vilket pass jag ska ta, funderar på kvällen men är inte riktigt säker ändå. Jobbar lunch på fredag för jag har fått några timmar på åhlens.


Idioter finns överallt

Jag gillar verkligen inte när folk inte respekterar en och skiter verkligen i att man säger åt dom att göra saker i ens eget hem.

Jag har inga problem med om man ber om ursäkt om man gjort något fel men att skylla på andra och sen bara ge kukblickar gör mig förbannad så jag bara skulle kunna mörda.

Attitydsproblem?! Är det jag frågar mig när sånt händer. Visst, jag är inte världens bästa men jag beter mig åtminstone när jag är hos andra och fuckar inte upp allt och beter mig som en idiot!

Så mitt ord till denna person blir nog idag: HELVETESKUKIDIOT :@


RSS 2.0