Makes no sense

Jag har upptäckt att jag gillar korta statusuppdateringar på facebook. It makes my day a little bit more fun.
Annars har jag gått och införskaffat en systemkamera. Det är nog det bästa jag köpt på ett bra tag. Paketpris + 3 års försäkring = ca 5300.

Då ingick alltså:
  • Kameraväska
  • Linsduk
  • 8 gb minneskort
  • Kortläsare
  • 60 st a4 framkallningar
  • Kamerahus + objektiv
Kan ha varit något jag glömt men det spelar ingen roll för det är min kamera och jag är så lycklig :)
Nu kan jag fota allt utan att be om lov för att låna pappas kamera, och jag har en dunderkamera att ta med på alla resor och i sommar kommer den vara perfekt.

Det är söndag idag. Helgen har gått fort och sovit har jag inte gjort direkt mycket förutom idag när jag sov ikväll till och med. Blev både fest i fredags och igår.
Fast i fredags var det ju egentligen så att det viktigaste var att jag, Rebecca och Camilla skulle på Sex and the City 2 och så blev det tacobuffe på biteline. Jag kan ju erkänna att det var gott :) Efter det blev det så att Rebecca gick hem och jag och Milla mötte upp Fanny som också hade sett filmen och träffade Jakob och gick sedan vidare på Invito för att fortsätta kvällen.

Vi splittades senare för och Jakob och Fanny gick på Oscars och Milla och jag gick över gatan till Allstar. Där hade jag trevligt eftersom det var så många kända ansikten :) Blev en efterfest på det och jag kom väl hem kl 7 på morgonen. Tog första bussen hem, det gillas ju eller?

Vaknade utav att Rebecca ringer och frågar om jag vill jobba. Vilket jag först inte ville men blev sen att jag stack ner och delade ut reklamblad för det var ju Mange Schmidt på Memento på lördagkväll. Fick 200 :- för det + gratis inträde till Milla och mig. Det bästa med kvällen var att man inte gjorde av med några kronor alls. Fick även några bra bilder på Mange. Han är ju alltid bra :)

Idag har varit en riktigt slödag. Det enda vettiga jag har gjort var att gå ner på stan för att äta frukost. För att sedan gå hem och lägga sig i sängen igen :) Men Hubert och jag har haft det så himla mysigt. Han är verkligen min pojke, min lilla bäbis :)

Huvudvärk va

Mitt huvud håller på att sprängas nu. Det var inte så här illa förut.
Jag har införskaffat en rolig liten "leksak" idag, känns lite roligt. Blir att leka lite imorgon kanske.
Har ju en annan överraskning imorgon också. Sånt här tycker jag är roligt.

Annars idag hade vi träff med klassen uppe på norra. Grillade korv, gick frågeslinga om lärarna på altinska, spelade brännboll och skojade med lärarna.

Det var ganska roliga frågor, några som jag kommer ihåg lät såhär:
"Vem har fastast rumpa?"
"Vem har vunnit en stripptävling?"
"Vem har badad i vängåvan?"
"Vem blev avrunkad igår?"


Vissa frågor var ju inte så svåra egentligen, våra lärare är ju ganska skvallriga och konstiga av sig. Vilket du som läser kanske inser med dessa frågor.
Vi fick ju även svar på den sista frågan och det var ganska roligt. Men vafan, i våran klass finns det ingen dålig stämning, så det enda man gör är att skratta.

I alla fall så bestämde jag mig förut för att inte göra den sista uppgiften för jag känner att eftersom betygen sätts imorgon så kommer Moa min svenskalärare ändå inte hinna läsa skiten. Även om hon ville att jag skulle göra så mycket som jag kunde så känner jag det att ett G är lika bra som ett VG. Dock tycker jag själv att uppgiften jag skickade in igår var jävligt bra gjord så den ligger på VG-nivå så är inte det min uppgift att bestämma det.

En uppgift kvar

En uppgift kvar sen så är jag redo att ta studenten.

Visst, kanske skulle ha försökt mer på samhällen, men jag känner att varför?
Jag försökte innan jag gick ut på praktik, det måste väl ändå vara värt ett g tycker jag.
Det var ändå inte mycket jag hade kvar sa han. Så han borde ju vara lite snäll åtminstone..

-

Nå jävla fel på den där jävla chatten, hade ju svarat :p

-

MEN SVARA DÅÅÅÅÅ, gah!

Känns inte som tisdag

Det känns inte riktigt som tisdag för mig idag, jag vet inte varför men.

Idag har jag varit och handlat lite och köpt biobiljett inför fredag, kom på nu när jag skriver att man kanske ska ta och boka ett bord också inför fredag så man inte får ett dåligt bord :p

Tror det kan bli en rolig helg detta, med bravader som bara den eller något i den stilen. Skolan vill jag inte ens tänka på men har bara några grejer kvar och det är i svenska. Så ska väl ta och sätta mig med dom så fort jag bara kan!

Ska nog ta och gå upp till Rebecca en stund och träffa deras kisseunge :)
Men först tror jag att jag tar och dammsuger, resten kan jag ju göra i natt. Skulle inte se så bra ut om jag dammsög mitt i natten ;)

Grilla

.. Ska vi göra ja.


Hoppas bara Fanny hör av sig alldeles strax så man kan ta och åka :)
Igår var en trevlig kväll. Blev att jag och Milla åkte till Jakob och grillade, samt bastade och badade. Första doppet för i år gjorde jag lite fegt, i en pool med 23+ i. Men kallt var det ändå tyckte jag.

Så blev ett snabbt "dopp" och sen sprang jag och Fanny in i bastun. Efter kom dom andra.
Lite senare blev det längre bad för min del, lite wrestlingmatch blev det också. När Fanny och Jakob ville lägga sig så fortsatt jag, Jocke, Kalle och Jens hemma hos Kalle. Dock drack inte jag något eftersom jag ville vara körduglig idag.

Nu hoppas jag vi kan åka, hon ringer nu :)

Heido!

Kanye West

Hallå i rutan.
Solsken utanför mitt vardagsrumsfönster? Yes!

Tråkigt bara att man jobbar hela dagen idag så man känner att man inte har tid för att sätta sig ute i parken precis utanför fönstret och mysa på. Hoppas på bra väder imorgon i så fall blir det fan att jag lägger ut en filtjävel och ta någon kall också :)

Igårkväll jobbade jag från ca 18-02. Det gick ju bra, typiskt är det att dom har tagit in för mycket folk så dom måste skicka hem folk. Men jag fick stanna så det var ju skönt. Blir samma tid idag och har även jobbat på åhlens idag 9-15. Så jag har väl gnällt en del på att jag är trött och att jag lämnat hjärnan hemma. Men sånt som händer! Kommer i alla fall bli samma tid ikväll ungefär. Sen är jag ledig ett tag. Ska väl se när jag ska jobba nästa gång.

I alla fall så är min studentklänning insydd och nästan helt klar så ska förhoppningsvis hämta den imorgon. Annars är det mösspåtagning på onsdag kl 12 så då blir det fest. Har redan bestämt mig för att Cilla ska få hjälpa mig hem. Kommer kanske inte vara kapabel till det, haha.

Och nu har jag suttit och dunkat massa Kanye West-låtar så jag är jättepeppad. Slänger upp några låtar som är favoriter!



Nagellack & armband

Jag är så glad idag. Titta mitt armband, det fick jag av min femåriga systerdotter Anna, och hon hade gjort det själv. Jag fick också ett halsband som dock inte kom med på kort, men det var också riktigt fint :)

Annars "imorse" när jag vakna så duschade jag och mötte upp Cilla och gick ner på jobbet till Helene. Var ju tvungen att få något i magen. Så hade också sett att det var rea på nagellack nere på HM. Så jag drog med mig Cilla ner och köpte 4 st. Kände att det var jag värd ;D Så ett mörkblått, ljusblått, rosa och mintgrönt fick följa med hem till min samling.

Var en sväng på oscar förut också och sa hej till Anders och Danne som jobbade, dukiga pojkar! Så hämtade jag mina kläder och drog iväg till mamma för att hämta bilen, så dom bjöd på mat. Kinda thaimat. Riktigt gott och fick med mig resterna hem. Så jag är glad flicka nu eftersom jag är lite hungrig. Jag funderar på att värma det och äta något annat till middag imorgon :)

Btw, NU har jag uppdaterat Malin och Milla. Nöjda nu? :D
Adjö!


Shoes shoes shoes

I love 'em!


Sveriges snyggaste

Enligt mina åsikter .. Och Rebeccas ;)

Han gör ju reklamskyltarna ganska mycket snyggare!

 


.. 3 veckor senare

Har fan inte hänt mycket här eller ;)
Inte i mitt liv heller kan jag väl påstå.

Valborg var en jävla kväll om jag får säga det själv. Vi bastade, grillade och bubblade. Vissa blev full och vissa fick lårkaka. Inte smart att ha en hal trapp utan halkskydd, a big nono..

Det enda "stora" som har hänt är väl att jag blivit ett år äldre, ett år närmare pensionen. Så jag hade lite släkt här på onsdagen när jag fyllde år. Det var riktigt trevligt.

Annars var det en riktig karusell igår för min del, skulle inte alls gå ut men slutade med att man hamnade på både daltons och irish. Och jag råkade visst somna bara lite inne på toan på mcdonalds. Woups liksom ;) Men sånt som händer.

Jag kan väl erkänna att jag inte har mått så bra idag dock. Men vi laddar om och kör på en utekväll. Fast det blir nog lite lugnare för mig ikväll :)

Adjö

RSS 2.0