Ny bloggdesign

Ja, ikväll har jag hållt på med en ny design för jag hade blivit så less på den gamla, den var så simpel.
Även om den här inte är så mycket bättre så ser den ju lite bättre ut i allafall.

Kände också för att lägga upp några nya bilder i menyn och en ny profilbild :) Enjoy.
Nu blir det att drick upp den varma chokladen och sen natta, för imorgon är det julafton.

Adjö

 


Ännu en seger!

Dragons vann även idag, 87-75 mot Gothia. Kändes riktigt skönt. Nu har vi klättrat upp ett steg och ligger på andra plats med 32 poäng, vi hoppas på ännu en vinst den 29e, då spelar mot 08 stockholm, som ligger väldigt lågt på listan.

Annars idag har jag inte gjort mycket, vaknade och klev upp halv 2, eftersom jag hade ett riktigt långt telefonsamtal inatt, mellan 00 och 04.30, det var riktigt roligt. Niklas och jag snackade om allt mellan himmel och jord, och det var verkligen jätteroligt.

Åkte hem till pappa för att hämta lussekatter, modemet och bara prata allmänt. Fick även plumsa ganska mycket i snön, eftersom jag skulle ha ut bilen som var insnöad i 1 meter snö ungefär. Plus ovanpå bilen. Men jag hade svinroligt, stod där och skratta för mig själv när jag tog bort den mesta snön med ben, fötter och händer :P

Innan basketen åkte jag bort på skopunkten och skokanonen för att hitta uggs, hittade på skokanonen så det fick bli dom, gillar dom skarpt. Faktum är att jag fortfarande har på mig dom.

 


Tillbaka och förbannad!

Förbannade jävla äckelfittor! Hur tror 2 jävla idioter att dom ska kunna planka in på bussen när det är fuckin 6 stycken som åker den, det är ju inte så svårt att hålla reda på vilka det är liksom. Det hade varit så förbannat roligt att bara slå in lite vett i äckelkillens skalle. Oj, han pekade fucku 2 gånger, det är ett jäkla finger, inte så att jag blir rädd och skakar i skorna för det heller!

"du är för ful för mig" HAHAHA!, äger du en spegel eller ditt rövhål?! Jag har aldrig sett en fulare kille än dig, speciellt inte med snusen rinnande ner för tänderna heller. Och jag tycker synd om tjejerna som ÄR kompis med dig, vem skulle vilja vara kompis med ett sådant drägg?! Inte fan skulle jag ens kunna tänka tanken av att kunna vara det i alla fall.

Men som jag sa till malin, det hade varit så jävla roligt ifall du hade börjat tjafsa och jag hade fått gett dig en jävel, synd att inte busschaffisen ringde snuten alltså, det hade nog varit det bästa!



I alla fall, bortsett från äckel och pundare, så har min kväll varit underbar! Dragons vann IGEN med 84-77, med Jakob Siguardarson som satt 24 poäng. Mycket bra kämpat grabbar, trots att domarna var emot er (enligt mina beräkningar). Sen blev det stressa hemma hos mig med att göra sig klar för stads och Lorentz & M. Sakarias. När vi kom ner ungefär 23:50, så var det inte en enda som stod i kö, vi trodde det skulle vara meterlång kö eftersom det alltid brukar vara det.

Det roligaste på hela kvällen var nog 50taggarna som var där ett tag och dansade, slängde skor över dansgolvet och trodde dom var ung igen. Även att Kingma, Rönström, Pierre, Saleman & Barton kom och joinade stads och dansgolvet. Riktigt roligt :D

Mycket roligt att shakea lite ass och dansa lite med Rönström också, det trodde man inte skulle hända just ikväll iallafall. Tror att mina 11 procent lycka gick åt där. HAHA! Men som tur var blev det inte så mycket dricka ikväll, vilket var bra eftersom jag jobbar mellan 12-17 imorgon, lördag. Men vi brände kalorierna vi drack på dansgolvet i allafall, tror inte vi har dansat så mycket ever tillsammans när vi varit på krogen. Stod nästan konstant på dansgolvet förutom när vi gick på toa och tog luft, eller vilade fötterna.

Men sjukt härlig kväll, tror inte jag har haft så roligt på länge. Malin fick ju en liten rumpbeundrare också tror jag, eller det kanske var jag som gjorde så att han gjorde som han gjorde. Men roligt var det. 

Nu ska jag ta och ta bort självförtroendet och lägga mig för morgonen, det kommer ju en dag idag också ;) Sov gott mina små läsare, dom få som det är! :) 

RSS 2.0