Studentmössa!


Ojojoj, torrt här!

Här var det riktigt torrt!

Känner att jag inte har haft tid för att uppdatera direkt. Men just nu har jag väl några minuter över så jag lägger dom till er!

Skrev ju i förra inlägget att dragons hade övertaget i första matchen i kvartsfinalen. Nu i torsdags när dom spela borta så gick allt åt helvete! Dom förlorade ganska stort, med poäng! Så det kändes ju jäkligt tråkigt. Jag skyller på att det var för att Andrew hade stukat foten och inte kunde spela. Det var ett minus. Och att Miroslav filmar hela jävla tiden gör inte saken bättre. Han borde lägga ner lite mer tid på att sätta bollen i korgjäveln istället och ta returer.

Annars så har jag haft ganska jobbigt i skolan, hade en uppsats som skulle vara inne på fredag senast 00:00! Så jag satt väl ganska spikad framför skärmen och letade fakta ett jävla bra tag där på torsdag och fredag. Hade börjat lite smått på tisdagen men då hade jag ju bara kunnat skriva ca 1 sida, skulle vara minst 5. Men till slut fick jag ihop 6 sidor.

Helgen har varit fylld med fest ungefär. Malin skulle jobba på fredagkvällen på södra så jag hämtade henne runt halv 12. Då åkte vi hem till mig och gjorde oss klar för krogen, Swingfly spelade på Allstar. Så vid kvart i 1 tog jag, milla och malin en taxi in till stan. Det var helt okej där, ganska mycket folk faktiskt.

Lördag såg ut så att jag skulle tvätta, vilket jag fick göra hela dagen. Men hann med att dra ner på stan en sväng och köpa nytt vitt linne, lackleggings, svarta leggings och hittade en hoodtröja på rea så den fick också följa med hem. Sen tvättade jag klart och gjorde mig klar för fest. Sanna kom och skjutsade mig och milla till södermalm, där vi hade överraskningsfest för Lina! Drog senare ner till krogen, vilket jag inte var pepp på!

Idag sov jag riktigt jävla länge, ända fram till 14:30! Så ringde mamma och gjorde mig klar och åkte dit för att gratta Janne, drog sen hem och Lina kom så nu ikväll har vi kollat på sex and the city-avsnitt och varit en sväng på mcdonalds :)

DAGENS MYSOUTFIT! - nedslitna lackleggings och hoodtröjan jag köpte igår :)


1-0, dragons

Känns jävligt skönt att vi tog ledningen i första matchen, vi hade ett bra tempo och vi låg för det mesta över Uppsala, så när det var några minuter kvar och domarna blåser för dragons hela tiden då blir man lite grinig. Så straff på straff fick Uppsala, men med 2 minuter kvar så leder vi med 2 poäng och det känns som vi kommer ta hem en seger. Sen tabbade sig Uppsala som gjorde att vi fick foul och då gick vi upp någon poäng till.

Matchen slutade med en seger till dragons, så första matchen avklarad och just nu leder vi. Vi får väl se hur det går på bortaplan nästa match. Hoppas dom håller ledningen. Så nu är det 4 matcher kvar! Ställningen blev 83-79.

Dom andra matcherna vann:
Norrköping - Borås 94-80
Solna - Södertälje 60-77
Plannja - Gothia 91-75

Ny bloggdesign

Woho, det klias inte lika mycket i fingrarna längre!
Fått göra en ny bloggdesign och jag är nöjd, fast den är riktigt jävla enkel :)


KRETA HERE WE COME!

Bokade resa för någon timme sen, kommer kosta ungefär 4papp per skalle.
Inte alls farligt för en vecka i värmen och ljusblått hav! :D

Så den 19 augusti drar jag, Malin och Sanna ner till arlanda och tar 17planet från skitsverige till Platanias, Kreta! Känns så jäkla bra kan jag lova. Så har även försäkring och avbokningsskydd :)

kommer hem 26 augusti!


Blir smått galen

Hallå!

Mina fingrar kliar något in åt helvete, vill göra en ny bloggdesign men jag har inga direkt nya, roliga, fina bilder som jag skulle kunna använda. Men en ny design skulle jag vilja ha. Har fått lånat pappas systemkamera också så nu vill jag verkligen knäppa lite kort men när man ser ut som ett mysmongo så är det inte så trevligt att ta kort eftersom fin är man ju inte direkt :p

Men får väl ta någon dag när det är fint väder eller så och gå ut och knäppa lite kort. Skulle även vilja fota i studio, kom igen nu milla ;)

Aja, jag ska se sista 30 minuterna på Johan Falk, sen ska jag sova. Jag orkade ju inte plugga något ikväll så får hoppa provet imorgon, inte så att jag inte redan ligger efter i samhälle så tummen upp! Jag lägger energin på annat just nu istället!

Sov gott!

Känns underbart!

Jag har slitit och slitit. Igår jobbade jag 4 timmar + skolan. Sen drog jag dirr till sporthallen för att kolla på dragons vs solna, blev ännu en förlust. Sen så åkte jag hem, Ullis kom och vi började dricka lite vin, bara för att vi kände för det. Vi snackade massa snusk och lyssnade även på massa disneymusik!

Filip kom sen och vid den tidpunkten var jag väldigt rund under fötterna, enbart för att Ullis hela tiden sa "du ligger efter". Men vi hade kul! Ullis drog hem och Filip stannade kvar så jag slet upp honom imorse, kan ju inte påstå att jag var direkt stadig då heller. Just det! Gick in i tvn i natt också, Hubert busade i slasken i köket och jag vakna, så tog honom i famnen och lyckades så klart gå in i tvn :p

Klev upp 8 för att gå till jobbet, började 9. Kände hur riktigt jävla seg jag var, Filip också. Kom in och börja jobba, när det blev lugnt kände jag hur allt bara gick segare och segare, då blev inget bra. Vid 12 kom både Rebecca och Petra, sällskap - Awesome!

Blev ganska mycket idag ändå, jag var så lycklig när kl slog 15 och jag fick gå hem! Mamma och Janne kom in så vi gick och prova jackan jag la undan igår så jag köpte den och ska lämna tillbaka den andra. Den var för snäv i ryggen. Efteråt hämtade jag ut klänningen på posten, så nu sitter jag i den. Sitter perfekt, inte för stor och inte för liten. Ska se ifall Anita kanske vill fixa någonting på den men har inte riktigt granskat den än.

Den är i alla fall jättefin och sitter bra på. Nu fattas bara lite småplock, något sidenband och nitar kanske :) Då är den rocker!


Ortopeden

Tidigare idag fick jag ett samtal från ortopeden, sjukhuset. Dom frågade ifall jag skulle komma dit för intyg till trygghansa. Vilket jag ska ha eftersom jag bröt handleden för TRE år sen.

Skulle fått komma för ett år sen egentligen men då fick jag tid den 14 maj och jag kom hem den 15 maj från USA. Kändes stabilt att jag inte kunde fått den lite tidigare eller senare liksom. Aja, nu ska jag få komma men tycker det är lite dåligt att dom sa att jag skulle få en ny tid mellan november -09 - januari -10. Nu är det liksom mitten på mars och jag får komma i slutet, den 25 mars. Och knepigaste tiden också, halv sex på kvällen.

Men jag är glad för att jag får komma dit, då skiter jag i vilken tid det är, missar ju i alla fall ingen skola då när det är så sent. Hade jag iofs inte gjort ändå men wtf. Så sen får vi väl se vad som händer och fötter efter det :)


Ingen Agia Napa

Hallå!

Blev ingen resa till Agia Napa den 31 maj, utan drar senare istället. Blir förmodligen några månader senare och till Kreta då. Känns lite bättre. Jag, Sanna och Malin hittade ett bra ställe för ca 10 papp för ALLA 3, då ingår det busstur från flygplatsen till hotellet och tvärtom + försäkring ifall man skulle bli sjuk eller göra illa sig.

Om det blir att vi bokar den resan så blir vi borta en vecka i mitten av augusti. Eller om vi hittar något billigt tidigare. Då har man även tid på sig att spara ihop mer pengar, eftersom massor utav pengarna kommer gå åt på resan.

Men vi får allt se hur det blir, utomlands ska vi i alla fall. Speciellt när det är supervarmt och förhoppningsvis bäst väder! :)

Studentklänning beställd!

Jag berättade ju att jag hittat en superfin studentklänning som var svinbillig, gick då på 99:-
Nu kollade jag igen eftersom Milla ville se bild, så då kollade jag en extra gång och dom höjt klänningen med 60 spänn. Visst egentligen en fis i rymden, men det är ändå frakt + faktura :p

I alla fall, klänningen blir allt som allt 227:- och det är inte alls dyrt ju. Sen blir det nog att jag köper lite grejer och fixar till den, kanske måste sys in men det är ju inga problem alls! Så är det ju när man fått plågan med stora bröst och rumpa/höfter! Men i slutet av nästa vecka får jag hämta den och hoppas den sitter lika fint på mig som på modellen. Jo tjena, HAHA!

Vad tycks? :) Kommer vara så snygg på när man är brun också tror jag!


Agia Napa, Cypern

Hallå!

Jag tänkte bara slänga in ett kort inlägg!

Dragons förlora ikväll med typ 10 poäng, inte alls bra! Kommer vi trappa ner i tabellen tro? Det positiva var att dom bjöd på god glass som innehöll både godis, isglass OCH vaniljglass.

Sen ville Ullis att jag skulle ringa och hon kom med goda nyheten att dom hittat en bra studentresa för ungefär 4500:- och att hon och Sunkan hade bokat, så nu är jag svinpepp på att boka innan allt tar slut. Så klart vill jag att Malin ska boka med mig, Sanna L är redan kirrat. Försöker även övertala Milla att spara som en idiot och också följa med. Skulle ju vara underbart.

Så jag drar i alla fall till Agia Napa den 31 maj om planerna går min väg och kommer hem 8 juni, 2 dagar före studenten. Lycklig tjej jag är just nu. Känns som jag haft en ganska bra vecka! ;D

Studentklänning

Ja, för jag har hittat studentklänning, billig och superfin.
Ser ungefär ut som jag vill ha den, tubtop och inte för kort!
Blir att beställa, och göra något coolt med den! :D

Lyckligtjej.nu! :p

Ballerina kladdkaka

Hallå!

Jag har nästan nyss kommit hem, eller rättare sagt ungefär en timme sen. Men ändå. Fick jobba några timmar extra idag för att Rebecca verkligen inte orkade jobba. Vilket egentligen inte jag gjorde heller. Men eftersom jag är så jäkla snäll så tog jag dom där extra timmarna och såg glad ut, eftersom det är pengar i slutändan!

Det gick ganska bra idag, skulle egentligen stått nere ungefär hela tiden idag. Men Rebecca ville inte stå uppe HELA dagen så jag fick stå tills jag skulle gå hem, vilket blev HELA dagen HAHA!
Har varit ganska flum idag men jag har haft en rolig dag idag ändå, snacka lite med Rebecca och Cissi när hon sluta om Ljustatiderna och vilka jävla flumsaker man gjorde där.

Just nu har jag provat ballerina kladdkaka, är väl inte stormförtjust men choklad är riktigt viktigt nu! Kan väl erkänna att det funkade med att doppa i mjölk. En ganska bra portion med "kladdkaka" om man jämför med det man får på caféer :p

En sak jag måste säga, fyfan vad är det med MEDIA MARKTS reklamblad? Är ju för i helvete löjligt stora, a1 eller något i den stilen. Nästan större än mig ju! :o


Dagens snygging

Ja hurrni, behöver jag ens säga mer? ;)
Ryan Sheckler med hans lillebror Kane Sheckler


Plugg och greys

Hallå!

Idag har varit en riktig slappdag för min del, har typ enbart suttit vid datorn eller legat och kollat på tv. Har dock pluggat när jag suttit vid datorn så jag antar att jag varit duktig på det sättet. Men skulle behöva diska men det får bli imorgon. Tror jag ska skriva lite till på svenskan innan jag stänger ner pluggeriet för kvällen :)

Imorgon blir det jobb mellan 12-17, ska bli lite skönt faktiskt. Sen ännu mer jobb fredag, lördag OCH söndag, även några timmar på måndag. Men pengarna rullar in så jag är lycklig! :D

RSS 2.0