Vart tog alla vägen?

Torsdag idag och det är inte min dag.
Känner mig inte som mig själv just nu.
Vart tog allt och alla vägen?
Varför går jag ensam på den här stigen?

Det här är inte jag, så varför känner jag såhär?
Finns positiva & negativa saker med att bo själv, just nu ser jag dom negativa

Lägger en tanke

Jag lägger en tanke på mina kusiner som just förlorat en granne och en barndomsvän.
Även till alla dom som kände & älskade honom.

Vet inte riktigt varför jag känner som jag gör för tillfället. Om det är för att jag själv lekte tillsammans med mina kusiner och honom när jag var liten. Eller om det bara är för att jag har medlidande för mina kusiner. Kan kanske vara så att det är båda som spelar roll just nu.

Det är väldigt tragiskt att sånt ska hända så bra människor.
Jag tänker på er <3


För mycket tid

Insåg för någon timme sen att jag har för mycket tid, fast ändå inte typ.

Jag har hunnit under dessa timmar jag varit vaken klurat och funderat på väldigt många saker. Det känns lite jobbigt eftersom jag inte vet hur jag ska hantera situationen som jag nu sitter i. Har sökt stöd i några vänner men vet fortfarande in eller ut.

Man blir lite konstig i såna här situationer har jag lagt märke till. Man blir mer reserverad av sig och, ja jag vet faktiskt inte riktigt. Kan inte lägga fram rätt ord riktigt.

Men speciellt jag blir lite mer tillbakadragen när jag lägger märke till såna saker. Funderar väldigt mycket på det och vet riktigt inte hur jag ska bete mig. Skulle helst bara vilja fråga men det känns inte heller helt ok.


Drygt ett år

Huh! Om drygt ett år kommer jag i alla fall sitta på ett femton timmarsflyg över atlanten tillsammans med min pappa för att hälsa på min syster och hennes man! Det kan jag lova kommer bli jätteroligt. Och att få fira min pappas födelsedag där kommer bli sjukt spännande! :D



Johnny Depp

.. Och alla hans karaktärer.
Vissa mer grymma än andra!



Idiot!

Usch, jag känner inte dig. Hur fan kan det då bli såhär?
Jag vill inte tro vad folk säger om dig, utan skapa min egen uppfattning. Men du ger mig inte chansen!

Jag vill, men tydligen inte du. Just nu mår jag jävligt dåligt utav all skit som svävar runt i min skalle.
Varför skriva så?

..

IKVÄLL ÄR VI KUNGAR



Jag är så fruktansvärt party/danssugen så jag håller på att dö.

Egentligen inte på krogen eftersom det alltid är unket, svettigt och luktar illa på dansgolvet. Men kanske i en danssal på danceworld skulle funka. Det skulle fan vara något det. Att x antal gånger i veckan gå och träna dans för skojskull. Lära mig lite sköna moves och bara skaka av mig lite ;D

Dagens ord

HELSKUM.

För det är verkligen vad vissa är, helskum.
Man förstår sig helt enkelt inte sig på dom.

Can I be the one



"Jag väljer person och det blir nästan intill en revolution För du är inte likadan som Alla andra chicks i denna stad kom Hit till mig för jag ska visa dig Kan du bara ta och sluta teasa mig"

"Jag säger.. OOOF.. vart har du fått din kropp ifrån? Dina söta små läppar och lockigt hår, få-får Mig att vilja hoppa i taket"

"Men jag vill smaka en gnutta av kakan Du är utomordentligt, förbaskat Fruktansvärt, jävla, snygg Jag tittar på dig, du tittar mot oss Våra blickar dom möttes sen titta du bort Shit vilken kattityd Men jag skådar din charm och din vackra hy"

Idioti

Tror dom verkligen att ALLA som bor i detta hus antingen är vaken kl 08.00 på morgonen eller har lämnat lägenheten för att fly till jobbet?!

Verkligen inte. Jag vaknar utav att jag tycker grannen ovanför är idiot och börjar möblera om kl 08 på morgonen, kanske drar soffan som låter som gnällspikar mot golvet. Men till slut inser jag att så är det nog inte alls. Vore nog ganska idiotiskt.

Istället funderar jag på om dom börjat sanera som dom skrivit dom ska göra. Ta bort nå fogshit som tydligen är miljöfarligt. Men i min vildaste fantasi kunde jag väl inte tro att dom skulle behöva typ såga eller vad jag ska säga för att få bort det. Utan mer bara slita loss det.

Inte kunde jag kliva utanför dörren och kolla heller för jag kände inte för att klä på mig bara för att öppna dörren för att se vad som stod på. Så istället kämpade jag mig upp och in i badrummet för att klippa sönder lite bomull som jag blötte och tryckte in i båda öronen. Då dämpades ljudet tack och lov så jag fick somna om. Sen sov jag faktiskt skönt till halv 12. Så då när jag vakna och hörde mig för ifall dom fortfarande arbetade så var det sådär underbart tyst. Så nu för ungefär en timme sen började dom igen.. Suck..

Finns inget att hämta.

Det är ju bara skit. Finns ju inget vettigt här då vettu.

Vart sitter felet egentligen?

Suck och ännu mer suck.

Vad är det för fel på killar egentligen, om du har någon vettig förklaring får du gärna kommentera.
För jag har då fasiken ingen aning.

6 september

I got a headache!

Fick tillbaka på skatten idag, äntligen.
Så shoppade, bara lite.

2 ögonskuggor + 1 ögonpenna + en rouge från makeupstore, 40%.
1 foundation, lumene från kicks 30:-
1 par fingerlösa vantar från åhlens 99:-
Present till systerdotter som fyllde 9 idag.

Fyndarn

Yes, thats me young folks!

Fasiken vad jag har fyndat bra denna vecka. Detta med att inte ha några pengar alls.
I tisdags innan jag började jobbet sprang jag in en snabbis på Åhlens bara för att kolla läget. Där hittade jag en mobilladdningshållare som var på rea, hade kostat 60:-. Så jag tänkte 25 spänn är ju inte illa pinkat. När jag kommer till kassan knappar tjejen in och säger att det blir 10:-. Då var det tydligen rea på reapriset haha.

Efter jobbet gick jag tillbaka och kollade lite och såg att dom hade gummiskydd till Ipod på halva reapriset också. Även Ipod armband, men då var den förpackningen uppbryten & hörlurarna fattades så sa till i kassan och fick den då för 17:- och 2 gummiskydd i lila och rosa färg för 27:-.

Hade även sett i elgigantens reklamblad att dom hade en canons skrivare där för 399:-. Så fick låna pengar utav Janne eftersom jag är i behov av en skrivare lite nu och då. Så då kom jag hem med en ny skrivare också. Var även och kollade på Brandworld efter joggingskor och hittade ett par för helt okejpris och såg även bra ut för 500:-. Men dom får följa med hem när jag fått tillbaka på skatten vilket jag hoppas jag får nu i veckan.

Annars idag fyndade jag en byrå ifrån ikea i serien malm för endast 150:-. Så billigt undan tror jag absolut inte jag skulle ha kommit ifall inte pappa hade varit på hugget imorse. Det var tack vare honom jag har den hemma här nu full i kläder. Dessa byråer kostar annars mellan 700-1300:- kr. Så jag är nöjd!

11 timmars arbete.

Inte haft en bra dag idag.
Skulle egentligen jobbat 11-16 men eftersom hon som jobbade 8-16 ville vara ledig så ville hon att jag skulle ta det passet istället. Snäll som jag är gör jag ju det och får då jobba mellan 8-16.30. Men när jag kom dit imorse så såg det verkligen inte bra ut i cafeet. Jag blev irriterad eftersom jag ändå hade en massa saker att göra.

Så när väl Cilla kom kl 11 så sa jag som jag kände till henne, som tyckte jag skulle säga till. Vilket jag ändå tänkte göra. Senare på dagen ungefär en timme innan jag skulle sluta frågar Cilla på skämt ifall jag inte ville jobba till 19 istället. Jag sa först nej men började tänka om. Så till slut gjorde jag upp en deal med henne så hon fick gå hem min tid istället så jag stannade till 19.

När alla gått hem började jag känna mig trött och ensam. Så när jag såg Rebecca komma borta vid Kicks blev jag lite piggare och gladare. Bara lite efter det kom 3 till och då säger jag till om att stängningen varit dålig får jag en jävla utskällning, utav alla fyra. Känns ju jävligt bra utav jobbarkompisar & deras vänner.

Jag har och mår fortfarande jävligt dåligt över detta och känner att åt helvete med allt. Verkar inte vara något värt att man ställer upp och är snäll när dom vill vara ledig var tredje sekund, när man efter 3 års arbete öppnar munnen och faktiskt säger ifrån. Jag har faktiskt också en gräns som jag kände att den gick över ganska rejält idag. Det ska fan inte behöva vara så på en arbetsplats att man ska gå runt och nästan vara rädd för att säga något ifall man skulle få en utskällning.

RSS 2.0