nu blir det

.. PEPPA SOMFAN FÖR MASKINEN!!
- NAGLARNA ÄR BLÅ & JELLYSHOTSEN STÅR I KYLEN SÅ NU KÖR VI!
VI SES I DIMMAN!


Dagens heting!!

Chace Crawford!!


Polisen kom

Hallå!

Inatt när jag skrev om den fulla gubben som hade låst sig ute så var det ändå -3 eller så ute och jag tänkte, han kommer antingen stå där hela natten och kanske till och med frysa ihjäl eftersom han var ju inte alls redig. Eller så kommer han banka så hårt på portfönstret att han slår sönder det och skär sig rejält.

Så jag ringde ju till 11414 - polisen. Dom svara ju inte. Så jag ringde och väckte min käre far och rådfrågade vad jag skulle göra. Inte så roligt om man vaknar dagen efter och gubben ligger ihjälfrysen och man vet att man kunde ha gjort något. Så jag ringde 112 men dom kunde ju inte hjälpa. Så jag ringde upp pappa igen och han ringde och försökte. Han kom längre än mig och det skulle komma en polisbil och kolla till honom när polisen hade tid.

Jag och pappa pratade efter hans samtal med polisen och vips, kanske max 5 min senare kom det en polisbil och gubben ramla nå jävulskt så han fick nog sova fyllecell i natt. Vilket jag tycker är bra för då kan han ju inte frysa ihjäl i alla fall!


Läskig natt!

hallå!

Jag har nyss kommit hem ifrån allstar och stan, kom dit efter halv 12 och har varit där hela kvällen. Såg en supersnygg kille också men han kommer man väl aldrig se igen ;p

I allafall, för att berätta om inläggets rubrik! Malin jag och kråkan hade lämnat allstar och stod och prata när det kommer fram, ursäkta uttrycket, men det kom fram en blatte till oss och sa något oförståeligt, så jag svamla något och vi gick en bit. Han gick och terra någon annan brud som blev förbannad. Då kom han på oss igen, men man tycker idioter ändå borde fatta att GÅR man därifrån så vill man inte ha något med personen att göra.

Men näe, han följde efter, så kråkan och malin sprang lite. Han följde fortfarande efter, så vi såg några killar så vi typ gömde oss bakom dom och bad dom hjälpa oss för han försvann ju inte. Till slut så blev ju förfan dom vän med idioten och vart finns polisen vid såna där tillfällen?!

Och nu när jag kom hem så ser jag en gubbe stå vid huset ovanför mig och det verkar som att han ska gå emot mig och han säger "jag har tappat nycklarna". Jaha liksom, vad kan jag göra åt det. Jag kan inte öppna åt honom även om jag skulle vilja. Så nu har jag provat ringa polisen men nej, dom kan inte hjälpa eftersom dom har så mycket annat att göra :s

sov gott!

Full fart!

Idag har det varit full fart hela dagen ungefär.
Började med att skynda sig till skolan imorse, började kl 8. Vi hade fisk idag igen. Men gick bra ändå. Sen var det att gå upp och hämta bilen och åka och lämna igen kattburen jag fick låna eftersom Hubert kastrerades igår. Och dom tyckte väl inte att jag skulle ha den såkallade bur jag hade. Så därför fick jag låna en, vilket var snällt.

Sen så åkte i alla fall jag och malin iväg och skulle köpa smaksättning till shotsen vi ska göra tills på lördag. Men nu ballade hon ur så nu är det bara mina jellyshot ;) Äsch, vi får se hur vi gör på lördag helt enkelt. Jag ska peppa henne att prova!

Just nu så tvättar jag också, ska snart upp och sätta på 2 nya maskiner och torktumla sängkläderna och handdukarna. Känner mig så duktig när jag gör sånt här. Malin kommer väl om en halvtimme igen och då tänkte vi göra shotsen och kanske städa lite, hon har lovat mig att hjälpa lite höhö.

Adjö


Bloggdesign

Tjena!

Gjorde ny bloggdesign åt Matilda igår och jag tror hon blev riktigt nöjd. Hoppas jag ialla fall!


Dagens snygging

Joel Kinnaman! Vem kan motstå honom?
Spelar "Frank Wagner" i alla "Johan Falk"- filmer.
Och har även huvudrollen som "JW" i den nya svenska filmen "Snabba cash"


Ny färg

Hallå!

Idag lämnade jag in min bebis för kastrering och tatuering i örat. Så lämnade över honom till vetrinären vid 8, åkte hem och sov i några timmar innan jag skulle på skolan och ha första & sista lektionen. I den ingick det vinprovning och virablåtira-dricka + cheesecake. Kan ju säga att det var en ganska chill lektion.

Lina plockade upp mig efter lektionen och vi åkte och hämtade Hubertgubben. Trodde han skulle vara nästan helt borta och vingla fram när han kom hem. Men tror nästan hela narkosen hade försvunnit när han kom hem. Han blödde även lite förut när vi färgade håret men det berodde nog på att han hoppade som han gjorde.

Ikväll har jag varit med Lina & Mathilda, färgade håret. Sen lämnade mathilda oss så då gjorde vi stuvade makaroner + köttbullar. Det blev riktigt gott, stillade hungern i alla fall. Vi kollade även på 2 avsnitt av OC.

Nu har Lina lämnat mig och jag antar att jag måste ta tag i disken som ser ut som ett berg. Men antar att det inte tar mer än en halvtimme ;D

Men jaha?

Hallå

Varför tar folk saker för givet? Sånt gör mig lite upprörd och less. Dom kan väl åtminstone fråga innan dom tar allt för givet. Det är också ohyffsat att man bara tror för att man är en i gänget att man ALLTID är välkommen. Okej, nu handlar det väl inte om välkommen, utan om plats. Och eftersom jag bor i en liten lägenhet så får det inte plats HUR många som helst. Jag tänkte nästan säga nej till 2 av mina kompisar som jag känt längst. Men det är inte snällt.

I ALLA FALL! Blev inte mycket skrivet igår, men det var nog för att jag helt enkelt inte orkade. Men det som hände igår var väl att jag typ bråka med både mamma och pappa, var på skolan och jobbade 3 timmar. Sen kände jag att jag helt enkelt inte ville vara social med bloggen och gick och la mig istället.

Idag var det ju Noliamässan, åkte väl dit lite efter nio, tänkte att vi skulle vänta på en lärare som kunde ge oss närvaro. Men näe, dom kom ju inte förrän efter 11. Det kändes jävligt dåligt. Så vi gick runt, käkade lite och pratade med folk vi stötte på. Vid 12 drog jag, malin och milla därifrån till birsta istället. Skulle ju köpa hårfärg och groggvirke tills på lördag. Ska ju göra bål åt mig och malin också, den kommer bli aaaawesome!!

Nu sitter jag och kollar på ett youtubeklipp från RAW med Magnus Betnér. Han är riktigt grym, speciellt i det här klippet. -Slänger in den också!


Söndagkväll

Det blev att jag stack ner och sola lite på ego, kom precis hem.
Det var riktigt skönt att få slappna av och bara njuta av värmen.

Det ringde något konstigt nummer förut så först tänkte jag inte svara, men dum som jag är så gjorde jag det ändå. Det var från Radiotjänst. Antar att dom hade sett att jag flyttat och frågade om jag hade tv, såna här gånger ska man hålla igen käften. För nu är jag tvungen att betala ca 200:- i månaden också. Det är lag jag vet men det blir ändå över 2000 om år. Jävla skitgubbar.

Och om det inte var nog så svamlade han mest och mumlade så jag hörde ju inte ett jävla ord av vad han sa. Men när han sa att fakturan skulle komma om ca 10 dagar kunde han prata klart och tydligt. Jävla skitjävlar..

Absolut hunk

Ingen som har sett Sex and the city kan väl glömma snyggingen "Smith Jarrod" som spelas utav Jason Lewis.


En ny outfit

Nu är det så att jag har gått och blivit klädgalen och jag gillar starkt
att jag kan lägga ihop olika outfits och göra dom personliga.


En wingman kanske

Kollar lite olika drinkrecept och såna saker, hittar massa roligt :D


I wish

Ibland önskar jag att jag hade en autopilot som i Men in black. Så jag bara kunde trycka på en knapp så skulle jag få någon jag kan spy ur mig massa som jag går och bär på och sånt som jag bara tycker är allmänt jobbigt.

Just nu känner jag att det är lite svårt för det för människor verkar så himla i sin egna lilla värld. Visst, inget problem för mig på den fronten alls. Utan jag skulle vilja ha någon jag bara kan slänga mig i famnen på och ha en stöttande axel. Alla bor så fruktansvärt "långt" bort. Och jag antar det är det som är problemet när man har dom "bästa" vännerna där man bodde förut.

Allt är så himla jobbigt nu. Med morfar och allt annat runt omkring mig. Ibland önskar jag bara att jag kunde försvinna från den här jävla hålan till ett bättre, ljuvligare ställe förstår sig på mig.

Tack bloggen, nu har jag fått spytt ur mig ytterst lite.
Im out!

Sommaroutfit

Den här outfiten skulle jag gärna ta ifall jag bara kunde gå in i en affär
och ta det jag ville ha, inte alls bry mig om priserna eller något sånt.


RSS 2.0