Ännu mer på G

Anmäld och klar!

Nu har jag och pappa anmält oss till handledarkursen till övningskörning. Malin i klassen gjorde det samtidigt så nu blir det att vi övningskör tillsammans kanske ;) Haha, blir racing med papporna nu efter det då HAHA!
Äsch, vem fan försöker jag lura, ingen racing heller. Sånt får det bli senare i sommar kanske, när det inte är lika lätt med att få sladd. Men, det är ju ganska roligt att sladda ändå faktiskt. Jag har gjort det bara pyttelite med pappa på gärde xD

Ja, idag var det i alla fall första skoldagen för året. En lektion, var förbannat skönt! Hade ju ganska tur, bästa dagen att börja på hela veckan och så börjar vi exakt då, hur mycket tur får man inte ha?! :D Sen skulle jag äta lunch med Sanna, fast när Malin och jag kom till HB så hade hon slutat tidigt och ätit före oss. Så då gick vi tillbaka till Åvik för att äta lunch där och då var maten SLUT! Fast vi väntade en stund så fick vi lite potatisbullar, sen kom det ännu mera. Vi började snacka lite om lovet och sen berättade hon att det var några från Åvik som jobbade på O'learys i stan. Och att en av dom var Dennis, då berättade lite att jag gått med honom och hans äldre bror på dagis och sånt. Men hon visste inte att dom var bröder heller xD Fast det ÄR dom ju, haha. Så berättade hur det låg till och att han hade ju hur många bröder som helst och så. Sen gick vi till Checkers och bokade in oss på kursen.
Har även bytt julklapp med milla idag, hoppas hon blev nöjd. Det var ju på tiden att vi bytte. Sanna fick sin julklapp igår och hon blev jätteglad. Det tyckte jag var väldigt bra eftersom jag var riktigt jävla stolt över den julklappen! Jag har nog varit en av dom som har gett mina nära och kära smarta och braiga julklappar. Pappa fick en bok med massa recept - muffins och kakor. Han älskar ju att baka. Isabelle (kusin) fick ett par tofflor som jag har likadana, för att jag trodde att hon inte hade några och dom är grymt sköna nu när det är kallt. Så det fick hon. Sanna fick ju en tavla med ett kort på henne och mig från skolavslutningen i 1an. Skolavslutningen i 9an, med hela klassen och våran älskade Arvidsson. Och tillsist en bild på när vi lirar basket tillsammans med Milla, Anton, Mika och Gustav. Kanske Danne var med också men det kommer jag inte ihåg xD Men annars så har det väl bara varit braiga julklappar till alla :p

Sitter även och kollar på TOON DISNEY nu HAHA! Hur gammal verkar jag vara då?! :p  Men vafan, det är Tarzan, och jag tycker ju om disneyfilmerna. Typ allt, jag kommer tillbaka till barndomen, imorse var det räddningspatrullen och luftens hjälptar också, dom är typ asbra! HAHA! Jag älskar apan i Tarzan, men jag har aldrig fattat, är apan en tjej eller en kille?! :o xD Apan har alltid dom bästaste kommentarerna på allting!

Det var allt för tillfället. Xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0