Kanon!

Studentveckan är över och jag är lycklig! Det här var varit en toppenvecka och jag är glad att jag fick fira den tillsammans med den bästa klassen, HR07A!

Efter 12 års skola så står man nu där och är helt skolfri. Visst finns det stunder då det känns tomt. Men just nu har jag jobb att falla tillbaka på. Är kanske inte samma sak men det är ändå en säkerhet.

I onsdags pyntade vi vagnen och den blev inte alls fager, bilder kommer väl senare antar jag. Torsdagen var den stora dagen och jag är lycklig över att vi fick solsken och knappt nå moln på himlen! Det gjorde dagen ännu bättre.
Trea på trappan blev vi också. Ingen på hotell och restaurang linjen har någonsin varit så duktiga och jag säger att nästa års treor har väldigt mycket att leva upp till!

Vi hade studentmottagningen uppe i Allsta hos min moster eftersom Andreas min kusin tog studenten samma dag. Vilket jag tyckte var kanon också för då blev det roligare istället för att jag hade suttit hemma hos mamma eller pappa och bara varit typ.

Fina presenter fick jag, tack alla sjukt mycket!!
På kvällen åkte jag in till stan och gick på stads eftersom det var där allt hände ;)
Jäkligt slut var jag kl 11 så var inte jättepeppad på att festa. Men jag hade ändå roligt och drog hem runt 2tiden.

Fredagen blev det så att man låg i sängen hela dagen tills man skulle upp och jobba i 3 timmar. Känns bra att man hade 2 kunder på dom tre timmarna, haha. Mamma och Janne kom så dom höll mig sällskap ett tag. Sen åkte jag hem gjorde mig klar och började förfesta. Kom lite folk och det var mycket trevligt. Tråkigt nog att när vi skulle gå så var det nära på att bli fight. Mitt cykellås gick även sönder pga någon jävla idiot skulle bli förbannad och slita tag i min cykel!

I alla fall så fick vi iväg alla och jag, Malin och Filip gick ner till stads där det var ett bra drag. Där hade jag svinroligt och det blev mycket dans och 1 eller 3 drinkar ;p Jag och Malin tog sista bussen hem och efter det var man ganska slutkörd. Men inte slutar jag för det inte, nej nej.

Igår började man om igen. Då var man bjuden på Casinot med jobbet för en sommarbuffe och massa rolig underhållning. Det var Norrvidden som stod för allt. Tråkigt nog så är man under 20 så fick inte gå upp i sjävla spelhallen. Men det gjorde inte mig något utan jag hade mycket roligt ändå. Gick hem och vara hemma någongång vid 12, småfull och trött så jag la mig i sängen och slocknade nog ganska fort :p

(Bilder kommer senare!)
http://www.youtube.com/watch?v=eLTYiPgn4mkhttp://www.youtube.com/watch?v=eLTYiPgn4mky

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0