1-0, dragons

Känns jävligt skönt att vi tog ledningen i första matchen, vi hade ett bra tempo och vi låg för det mesta över Uppsala, så när det var några minuter kvar och domarna blåser för dragons hela tiden då blir man lite grinig. Så straff på straff fick Uppsala, men med 2 minuter kvar så leder vi med 2 poäng och det känns som vi kommer ta hem en seger. Sen tabbade sig Uppsala som gjorde att vi fick foul och då gick vi upp någon poäng till.

Matchen slutade med en seger till dragons, så första matchen avklarad och just nu leder vi. Vi får väl se hur det går på bortaplan nästa match. Hoppas dom håller ledningen. Så nu är det 4 matcher kvar! Ställningen blev 83-79.